Φαήλος Κρανιδιώτης από Κρύα Βρύση: "εδώ είναι μια κοιτίδα της καλής, σκληρής, πατριωτικής δεξιάς" | PellaNews

Φαήλος Κρανιδιώτης από Κρύα Βρύση: "εδώ είναι μια κοιτίδα της καλής, σκληρής, πατριωτικής δεξιάς"

Πριν λίγες ημέρες το pellanews.gr φιλοξένησε συνέντευξη του προέδρου της Νέας Δεξιάς με τον κ. Φαήλο Κρανιδιώτη να μιλάει, όπως συνηθίζει, έξω από τα δόντια, να λέει αυτά που πιστεύει και να αγωνίζεται μάλιστα γι΄αυτά, γεγονός που μπορεί κάποιος να το συνδυάσει και με το κόμμα που δημιούργησε, τη Νέα Δεξιά, το οποίο σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν είναι απλά ανιχνεύσιμο στις δημοσκοπήσεις αλλά -αν κρίνουμε κι από την τελευταία- θέλουν τον κ. Κρανιδιώτη ως έναν από τους ικανότερους για να αντιπροσωπεύσει την χώρα μας στην Ευρωβουλή (πίσω από τον Κανέναν, τον Μητσοτάκη και τον Τσίπρα). 

Ο κ. Κρανιδιώτης, λοιπόν, είπε όσα λέει και γράφει εδώ και καιρό και στον κόσμο της Πέλλας, από κοντά, μιας και βρέθηκε στην Κρύα Βρύση στα πλαίσια της κοπής πίτας του κόμματος, μια εκδήλωση που διοργάνωσε ο πρόεδρος της Νομαρχιακής και υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές που... έρχονται, κ. Βασίλης Παπαδόπουλος. 

Δείτε το βίντεο με το καλωσόρισμα του κ. Παπαδόπουλου στο καφέ Ε.ΜΑ...ΝΕ στην Κρύα Βρύση

Ο κ. Κρανιδιώτης λίγο πριν την κοπή της πίτας μίλησε στο κοινό, που γέμισε ασφυκτικά το πολύ όμορφο καφέ της Κρύας Βρύσης, σχολιάζοντας μάλιστα ότι η Κρύα Βρύση είναι μια από τις πόλεις που θα μπορούσε κάποιος να πει ότι είναι μια κοιτίδα της καλής και σκληρής πατριωτικής δεξιάς. 

Από κει και πέρα ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς στάθηκε, κυρίως, στο θέμα του Σκοπιανού και όπως καταλαβαίνετε άσκησε δριμεία κριτική στην ψήφιση της Συμφωνίας αλλά και στην στάση της αντιπολίτευσης και κυρίως της Νέας Δημοκρατίας από την οποία σας θυμίζουμε ότι διαγράφηκε για την τοποθέτηση του επάνω σε αυτό το θέμα. 

Έχει πολύ ενδιαφέρον να παρακολουθήσετε τα όσα είπε καθώς και τις απαντήσεις που έδωσε σε ερωτήσεις από τους παραβρισκόμενους. 

 

Υποστηρικτές του προέδρου της Νέας Δεξιάς βρέθηκαν στο καφέ Ε.Μα...Νε τόσο από την Κρύα Βρύση όσο και από άλλα μέρη. Να σημειώσουμε ότι μαζί του ήταν και ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Θεσσαλονίκης, κ. Ηλίας Κωστόπουλος και ο Γραμματέας Δικαιοσύνης της Νέας Δεξιάς, κ. Γιώργος Παλάζης. Ο κ. Κρανιδιώτης συνοδευτόταν από τη σύζυγο του κα Τζούλια Παπαδοπούλου. 

Με την σύζυγο του
Άψογο το προσωπικό του καφέ Ε.Μα...Νε στην εξυπηρέτηση...αξίζει να το επισκεφτείτε και να ανακαλύψετε και το λογοπαίγνιο της επωνυμίας... στον πεζόδρομο της Κρύας Βρύσης!