Γυμνάσιο Σκύδρας: Εγγραφές για όλες τις τάξεις του Γυμνάσιου για το σχολικό έτος 2019-2020 | PellaNews

Γυμνάσιο Σκύδρας: Εγγραφές για όλες τις τάξεις του Γυμνάσιου για το σχολικό έτος 2019-2020

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες

Σε λίγες μέρες, με το τέλος των εξετάσεων, ολοκληρώνεται το σχολικό έτος 2018-2019 και αρχίζει η προετοιμασία για το επόμενο.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας αλλά και για τον καλύτερο προγραμματισμό των αναγκών των σχολείων, οι εγγραφές για όλες τις τάξεις του Γυμνάσιου για το σχολικό έτος 2019-2020 θα γίνουν από την Τρίτη 18 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019 από ώρα 9:00 έως 12:00. Τον Σεπτέμβριο βάσει της κείμενης νομοθεσίας δεν θα γίνεται καμία εγγραφή.

Για την εγγραφή των μαθητών/τριων απαραίτητη είναι η παρουσία του ίδιου του γονέα ή του κηδεμόνα. (όχι παππούς, αδελφός, θεία κτλ)

Για τους μαθητές/τριες που γράφονται για πρώτη φορά στο Γυμνάσιο ο κηδεμόνας θα πρέπει να έχει μαζί του συμπληρωμένο το ατομικό δελτίο υγείας και δύο φωτογραφίες του μαθητή/τριας.

Για τους μαθητές/τριες που εγγράφονται στη Δευτέρα (Β΄) και στην Τρίτη (Γ΄) Τάξη θα χρειαστεί ο γονέας/κηδεμόνας να υπογράψει στο ατομικό δελτίο του μαθητή/τριας και να προσκομίσει μια φωτογραφία μόνο για όσους δικαιούνται ειδικό μαθητικό δελτίο μετακίνησης (Πάσο).

Ο Διευθυντής

Κουζής K. Θεόδωρος

Φυσιογνώστης