Εκνευρισμένη η Δήμαρχος Σκύδρας προς Ανδρεάδη: «να προχωρήσεις σε εφαρμογή του κανονισμού του Δ.Σ…γιατί έχουμε μπερδευτεί πολύ» | PellaNews

Εκνευρισμένη η Δήμαρχος Σκύδρας προς Ανδρεάδη: «να προχωρήσεις σε εφαρμογή του κανονισμού του Δ.Σ…γιατί έχουμε μπερδευτεί πολύ»

Ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Ανδρεάδης στην τελευταία συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης

Το να επικαλείται η Δήμαρχος Σκύδρας τον κανονισμό του Δημοτικού Συμβουλίου απευθυνόμενη, επιτακτικώς, στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου για την εφαρμογή του, προφανώς συμπεραίνει κανείς ότι υπήρξε εκνευρισμός από μεριάς της.

Παρακολουθώντας το βίντεο θα μπορούσε κάποιος να πει ότι μέχρι που τον «μάλωσε» κιόλας τον κ. Ανδρεάδη με... ευγενικό τρόπο διότι είναι … πολύ «δημοκρατικός» (όπως είπε) και επιεικής, ζητώντας να τηρηθούν οι χρόνοι στις τοποθετήσεις χωρίς παρεμβάσεις και ασέβειες.

Γιατί, τώρα, θυμήθηκε η κα Ιγνατιάδου τον κανονισμό του Δημοτικού Συμβουλίου όταν η ίδια και οι σύμβουλοι της τον έχουν «ξεχειλώσει» είναι απορίας άξιο άλλα ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του. 

Η Πέλλαnews έχει σχολιάσει πολλές φορές τα τεκταινόμενα των συνεδριάσεων και νομίζουμε ότι ο κ. Ανδρεάδης θα έπρεπε ήδη να αλλάξει πολιτική. Πόσο μάλλον τώρα που τον επίπληξε μέχρι και η ίδια η Δήμαρχος την οποία να μην ξεχνάμε ότι ποτέ δεν την παρατήρησε σε ουκ ολίγες αστοχίες της επί του κανονισμού. 

Με την ευκαιρία θα θέλαμε να θυμίσουμε ότι είναι καιρός επιτέλους και το ΔΣ της Σκύδρας να αναβαθμιστεί και να ακολουθήσει τα πρότυπα άλλων Δήμων και μάλιστα όχι πολύ μακρινών. Και ας μην ξεχνάμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας του Δήμου Σκύδρας που προάγει τον πολιτικό πολιτισμό και τη δημοκρατία. Καθορίζει εν πολλοίς με τις αποφάσεις που λαμβάνονται την καθημερινότητα των πολιτών.  

Δείτε αποσπάσματα απο το ΔΣ