Ο Θοδωρής Καρυπίδης από τη Σκύδρα στη Βουλή των εφήβων | PellaNews

Ο Θοδωρής Καρυπίδης από τη Σκύδρα στη Βουλή των εφήβων

Στη Βουλή των εφήβων βρέθηκε ο Θοδωρής Καρυπίδης από το ΓΕΛ Σκύδρας, καθώς το σχολείο της Σκύδρας επιλέχθηκε μαζί με το 3ο ΓΕΛ Γιαννιτσών να στείλουνε εκπρόσωπο στη Βουλή των εφήβων. 

Έτσι ο νεαρός μαθητής εκλέχτηκε από τους συμμαθητές του ως έφηβος βουλευτής και εκπροσώπησε το ΓΕΛ ΣΚΥΔΡΑΣ στην ΚΔ’ σύνοδο της Βουλής των Εφήβων, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 2 με 6 Σεπτεμβρίου 2019.

Στην αίθουσα της Ολομέλειας, ο Θοδωρής απευθυνόμενος στην πολιτική ηγεσία, έθιξε το ζήτημα της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, ενώ έκανε και μια μικρή παρέμβαση στην Συμφωνία των Πρεσπών. Επιπλέον, ο Έφηβος Βουλευτής συζήτησε, παρέθεσε τις ανησυχίες του και φωτογραφήθηκε με την Υφυπουργό Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη και τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Κωνσταντίνο Τασούλα.

 

Ο Θοδωρής αισθάνεται την άναγκη να ευχαριστήσει δημόσια τους συμμαθητές που τον εξέλεξαν, τον Σύλλογο Καθηγητών και ιδιαίτερα τις εκπαιδευτικούς Ελπίδα Αποστολίδου και Μαρία Μαυρογιαννίδου, οι οποίες κατηύθυναν και επιμελήθηκαν το πρόγραμμα αλλά και ντην Δήμαρχο Σκύδρας, Κατερίνα Ιγνατιάδου.

Δείτε την ομιλία