Σοκ στη Σκύδρα: Έκλεψαν ηλικιωμένη στον πιο κεντρικό δρόμο της πόλης! | PellaNews

Σοκ στη Σκύδρα: Έκλεψαν ηλικιωμένη στον πιο κεντρικό δρόμο της πόλης!

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Θεοδοσίου

Στις 11 το πρωί κι ενώ διέσχιζαν την Εθνικής Αντιστάσεως επιστρέφοντας από την πρωινή βόλτα τους δύο ηλικιωμένες κυρίες είδαν ένα λευκό αυτοκίνητο να τις ακολουθεί και τους επιβαίνοντες να τις χαιρετούν. Λίγα δευτερόλεπτα μετά άνοιξαν οι πόρτες του Ι.Χ. και δύο νεαρές μελαχρινές γυναίκες κατέβηκαν πλησιάζοντας στο μέρος τους. Αμέσως ξεκίνησαν να αγκαλιάζουν και να φιλάνε τις ηλικιωμένες λέγοντας ξανά και ξανά πως είναι οι κόρες κάποιας Ελένης.

Ο εύσωμος άνδρας που βρισκόταν στη θέση του οδηγού φυλούσε τσίλιες τη στιγμή που η μία από τις δύο νεαρές εν μέσω εναγκαλισμών και φιλιών αφαιρούσε από τη μία ηλικιωμένη το χρυσό σταυρό της, υψηλής χρηματικής, αλλά και συναισθηματικής αξίας, αφού ήταν κειμήλιο που της είχε χαρίσει η γιαγιά της. Μάλιστα, επειδή ο σταυρός ήταν μπλεγμένος με ένα απλό σταυρουδάκι φτιαγμένο από κορδόνια, για να καταφέρει να τον αφαιρέσει χρειάστηκαν πολλές αγκαλιές και φιλιά!

Οι νεαρές, που μιλούσαν σπαστά ελληνικά, επικαλούμενες υποχρεώσεις, έκοψαν γρήγορα τις... αγάπες, υποσχέθηκαν στα θύματά τους πως σύντομα θα τις επισκεφθούν για καφέ, μπήκαν στο αυτοκίνητο και έφυγαν με την όπισθεν!