close search results icon

Τζιτζικώστας και Τζαμτζής «φώτισαν» 11 γέφυρες και 7 κόμβους στην ΠΕ Πέλλας

Τζιτζικώστας και Τζαμτζής «φώτισαν» 11 γέφυρες και 7 κόμβους στην ΠΕ Πέλλας

Ένα σημαντικό έργο παρέδωσε η ΠΕ Πέλλας και ο Ιορδάνης Τζαμτζής στους πολίτες της Πέλλας φωταγωγώντας 11 γέφυρες και 7 κόμβους

Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια με την παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα ο οποίος και επιθεώρησε από κοντά τις εργασίες και ενημερώθηκε για τη σπουδαιότητα του έργου, το οποίο όπως σημείωσε και ο κ. Τζαμτζής εξασφαλίζει ταχύτερες και ασφαλέστερες διαδρομές για τους οδηγούς. «Μία παρέμβαση απαραίτητη για τους δρόμους της Πέλλας» επεσήμανε ο Αντιπεριφερειάρχης.

tzitzikwstas-tzamtzis-skydra-pellanews20220712-195125.jpg


Παράλληλα ο κ. Τζιτζικώστας έδειξε ενδιαφέρον και για μια πραγματικά σπουδαία παρέμβαση στη γέφυρα του Λιποχωρίου, τον καθαρισμό της κοίτης, τα αποτελέσματα της οποίας είναι ήδη ορατά μιας και οι τελευταίες μεγάλες ποσότητες νερού δε φάνηκαν να «μπουκώνουν» το ποτάμι όπως στο παρελθόν. Άκρως απαραίτητο έργο που δίνει ανάσα στην τοπική κοινωνία όπως επεσήμανε και ο πρόεδρος του Λιποχωρίου Στέφανος Τοπαλίδης.

tzitzikwstas-tzamtzis-skydra-pellanews20220712-194920.jpg


Ο κ. Τζιτζκώστας ενημερώθηκε επίσης και για τις ασφαλτοστρώσεις που τρέχουν σ’ όλα τα μήκη και πλάτη της Πέλλας ενώ επιθεώρησε και την ευθεία Λιποχωρίου προς Κρύα Βρύση με τις διαγραμμίσεις και την τοποθέτηση στηθαίων να θεωρούνται απ’ όλους σωτήριες γι’ αυτόν τον επικίνδυνο δρόμο.

tzitzikwstas-tzamtzis-skydra-pellanews20220712-201616.jpg


Ο περιφερειάρχης έτυχε θερμής υποδοχής στη γέφυρα του Λιποχωρίου από τον Αντιπεριφερειάρχη -το γραφείο του οποίου οργάνωσε την όλη εκδήλωση- με την παρουσία πολλών προσώπων της αυτοδιοίκησης όλης της Πέλλας ενώ παρών ήταν και ο βουλευτής Λάκης Βασιλειάδης.

Φωτορεπορτάζ από τα εγκαίνια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ