close search results icon

Χωρίζουν η Shakira και ο Gerard Pique;

Η τραγουδίστρια έπιασε τον ποδοσφαιριστή με άλλη!

Χωρίζουν η Shakira και ο Gerard Pique;

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση ότι η Shakira και ο Gerard Pique χωρίζουν!

Όλα ξεκίνησαν όταν δημοσίευμα της εφημερίδας «Periodico» έγραψε ότι ο Ισπανός ποδοσφαιριστής εδώ και μερικές εβδομάδες μένει μόνος και μάλιστα στο παλιό του σπίτι. Τα σενάρια χωρισμού δίνουν και παίρνουν και η σκανδαλοθηρική εκπομπή «Mamarazzis» είχε δικό της αποκαλυπτικό ρεπορτάζ να φέρει στο φως της δημοσιότητας.

«Η Shakira έπιασε τον Pique με άλλη και το ζευγάρι πρόκειται να χωρίσει. Είναι κάτι που συνέβη δεδομένα και γι’ αυτό πλέον υπάρχει διάσταση στο ζευγάρι. Πιθανότατα δεν υπάρχει πια τίποτα άλλο στην σχέση τους», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος που είχε το ρεπορτάζ.

Οι λεπτομέρειες αναφέρουν επίσης ότι μαζί με τον συμπαίκτη του Ρίκι Πουτς, νοικιάζουν πριβέ δωμάτια σε διάσημα κλαμπ της Μαδρίτης και διασκεδάζουν μέχρι πρωίας, μαζί με αιθέριες γυναικείες υπάρξεις.

Η Shakira που πρόσφατα είχε μεγάλες εκκρεμότητες με την εφορία φαίνεται πως είχε αντιληφθεί την απιστία του συντρόφου της και πατέρα των παιδιών της και έβγαλε σχετικό τραγούδι με τίτλο «Te Felicito» (Σε συγχαίρω). Οι στίχοι του τραγουδιού μιλάνε για απιστία, διπροσωπία και προδοσία εμπιστοσύνης.

Ένα άλλο στοιχείο που ενισχύει τις φήμες περί χωρισμού είναι πως από τον Μάρτιο και μετά, το ζευγάρι δεν έχει καμία κοινή φωτογραφία στα social media, κάτι που δεν συνήθιζε παλιότερα.

«Στο πρόσφατο ταξίδι της στην Ιμπιθα, η Shakira είχε μαζί της τους δύο γιους της Σάσα και Μίλαν και όχι τον Pique, κι έδειχνε λυπημένη και πεσμένη. Τώρα ξέρουμε το γιατί», ανέφερε η ίδια πηγή, που θεωρεί πια θέμα χρόνου το επίσημο διαζύγιο ανάμεσα σε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της παγκόσμιας showbiz.

Το love story της Shakira και Gerard Pique:

Η Shakira και ο Gerard Pique μετρούν 12 χρόνια σχέσης καθώς είναι μαζί από το 2010. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στο περιθώριο του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, στα γυρίσματα του τραγουδιού «Waka Waka».

Αξιοσημείωτο είναι πως είναι γεννημένοι την ίδια ημέρα με δέκα χρόνια διαφορά. Στις 2 Φεβρουαρίου το 1977 η Shakira, στις 2 Φεβρουαρίου 1987 ο Gerard Pique. Πριν από τη γνωριμία τους, η Shakira ήταν σε σχέση από το 2000-2010 με τον δικηγόρο Αντόνιο Ντε Λα Ρούα.

Τον Ιανουάριο του 2011 ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους με μια δήλωση στην ιστοσελίδα της Shakira, στην οποία έγραφαν ότι έλαβαν την απόφαση τον Αύγουστο του 2010. Ο Gerard Pique, στις φήμες ότι ήταν η αιτία χωρισμού απαντούσε: «Είμαστε μόνο φίλοι» και «δεν ξέρω τίποτα για τον χωρισμό».

Ο Gerard Pique ήταν τότε σε σχέση με την Ισπανίδα ηθοποιό και μοντέλο Νούρια Τομάς, όταν γνώρισε τη Shakira στη Νότια Αφρική. Οι δυο τους επιβεβαίωσαν δημόσια τη σχέση τους, τον Μάιο του 2011, όταν ο Pique ανέβηκε στη σκηνή σε συναυλία της Shakira στην Ισπανία.

Τον Σεπτέμβριο του 2012 η Κολομβιανή σταρ ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο πρώτο παιδί του ζευγαριού και τον Ιανουάριο του 2013 γεννήθηκε ο γιος τους, Μίλαν. Τον Ιανουάριο του 2015 γεννήθηκε ο δεύτερος γιος τους, Σάσα.

Αν και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά δεν έχουν παντρευτεί.

 govastileto.gr  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ