close search results icon

Αεικίνητος και πανταχού παρών ο Γιώργος Καρασμάνης

Αεικίνητος και πανταχού παρών ο Γιώργος Καρασμάνης

Ο Γιώργος Καρασμάνης το Σάββατο πρωί παρέστη στο μνημόσυνο που τελέστηκε και φέτος στη μνήμη των 21 σφαγιασθέντων Ελευθεροχωριτών από τις γερμανικές κατοχικές δυνάμεις, που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Πέλλας με τους Συλλόγους Ελευθεροχωριτών "Το Πάικο" και Παλαιών Ελευθεροχωριτών "Το Άγιο Πνεύμα ".

Στην συνέχεια, ο πρώην Υπουργός προσκεκλημένος από τον Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο Μικρασιατών Περαίας, παραβρέθηκε στην εκδήλωση που πραγματοποιείται κάθε χρόνο ανήμερα των Αγίων Θεοδώρων στους οποίους είναι αφιερωμένη η εκκλησία του χωριού.

Ο Γιώργος Καρασμάνης συνεχάρη την Πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου για το έργο που επιτελούν για να κρατούν ζωντανή την ιστορία και τις παραδόσεις μας, σε μια εποχή που συχνά ¨απειλείται¨ από ξενόφερτες ιδέες και πρότυπα.

Την Κυριακή απόγευμα, στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών είχε τη χαρά να απολαύσει την υπέροχη μουσικοχορευτική εκδήλωση για την επέτειο των δέκα χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου Στραντζαλιωτών Ν. Πέλλας "Η Στράντζα" - ενός Συλλόγου νέου αλλά με πλούσια πολιτιστική δράση.

Ο πρώην Υπουργός ευχήθηκε στην Πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου, ο απολογισμός της επόμενης δεκαετίας να είναι γεμάτος από θεατρικές παραστάσεις κι εκδηλώσεις, όπως ξέρουν αυτοί να πραγματοποιούν.

Επίσης ανήμερα της Εθνικής Επετείου παραβρέθηκε στο παραδοσιακό γλέντι που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Εκπολιτιστικός Όμιλος Γιαννιτσών "Η Πέλλα", ενός από τους αρχαιότερους Συλλόγους της πόλεως κι όχι μόνο, με ισχυρή παρουσία στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας.

Ο Γιώργος Καρασμάνης συνεχάρη τον Πρόεδρο που τα τελευταία χρόνια ηγείται του Συλλόγου, προσφέροντας εθελοντικά και με αξιέπαινο ζήλο ένα πολύ σημαντικό εθνικό και πολιτιστικό έργο.

26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024 ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ