close search results icon

Αρναούτογλου: Αλλάζει ο καιρός στα μέσα της εβδομάδας

Αρναούτογλου: Αλλάζει ο καιρός στα μέσα της εβδομάδας

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Σάκης Αρναούτογλου ενημέρωσε για την αλλαγή του καιρού:

Αλλάζει αλλά κατά τόπους το σκηνικό του καιρού προς τα μέσα της νέας εβδομάδας!

- Ανοιξιάτικος με φθινοπωρικά κατά διαστήματα στοιχεία στα νότια

-Τρεις εποχές στα ορεινά και τα βόρεια τις επόμενες 6 με 7 ημέρες ίσως και με πρόσκαιρα χειμωνιάτικες... αποχρώσεις σε σχετικά μεγάλα όμως υψόμετρα της βόρειας κυρίως χώρας προς τα τέλη της εβδομάδας!

Στη μοιρασιά των αναγκαίων βροχών κερδισμένες δείχνουν αρχικά αρκετές δυτικές και βορειες περιοχές (οι χάρτες κάτω δείχνουν τις περιοχές που φαίνεται να επηρεάζονται από αξιόλογες βροχές την ερχόμενη Τετάρτη-Πέμπτη)

Σχετικά ευοίωνες δείχνουν και με τα σημερινά στοιχεία οι προοπτικές προς τα τέλη της εβδομάδας για κάπως πιο αξιόλογες βροχές σε αρκετές περιοχές της χώρας πλην ίσως των νοτίων νησιωτικών τμημάτων. Σταδιακή και κατά τόπους αισθητή θα είναι και η πτώση της θερμοκρασίας προς τα μέσα της εβδομάδας στις περισσότερες περιοχές της χώρας!

Σε κάθε περίπτωση η ακριβής θέση των διαδοχικών βαρομετρικών χαμηλών της νέας εβδομάδας θα καθορίσει την ένταση αλλά και την έκταση των καιρικών φαινόμενων.

Θα υπάρξουν και νεότερες φυσικά αναρτησεις προκειμένου να ενημερώνεστε με τρέχουσες πληροφορίες για την καιρική εξέλιξη!

ΥΓ: Συγνώμη φίλες και φίλοι που χάθηκα τις τελευταίες ημέρες!

Δεν επιτρέπεται να εμφανίζομαι πλέον στην τηλεόραση μιας και όπως έχετε μάθει αρκετοί πλέον από εσάς, κατεβαίνω ως υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, απόφαση για την οποία θα επανέλθω σε άλλη ανάρτηση γιατί δεν θέλω να σας κουράζω.

Ενα όμως θέλω να σας πω με σιγουριά και θέλω παρακαλώ να με πιστέψετε, εσείς φίλες και φίλοι, που με ρωτάτε αν θα συνεχίσω να ασχολούμαι με τον καιρό και μετά, στην περίπτωση δηλαδή, που εκλεγώ:

Εγώ με τον καιρό ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ εκλεγώ δεν εκλεγώ, γιατί ο καιρός είναι η ζωή μου αλλά και για να μη χάνετε εσείς τον...καιρό σας. ΥΠΟΣΧΕΣΗ!

Καλή Κυριακή!

Με μεγάλη εκτίμηση

Σάκης Αρναούτογλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ