close search results icon

Έδεσσα: Σύσκεψη της Ραδιολέσχης με αντιδήμαρχους

Έδεσσα: Σύσκεψη της Ραδιολέσχης με αντιδήμαρχους

Σύσκεψη με την Ραδιολεσχη Έδεσσας πραγματοποίησαν οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Τσακίρης και Βαγγέλης Θωμάς.  Ο κος Θωμάς με δήλωση του αναφέρει 

Συνάντηση με το πρόεδρο της Ραδιολέσχης Έδεσσας Κώστα Γιαβανίδη και το μέλος του Δ.Σ. Αντώνη Κουκουράβα είχαμε σήμερα στο Δημαρχείο, με τον συνάδελφο Αντιδήμαρχο Αγροτικής Ανάπτυξης, Προγραμματισμού και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννη Τσακίρη, με σκοπό τη σύσφιξη σχέσεων μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και του Συλλόγου. 


Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε συζητήθηκαν θέματα-προβλήματα της Ραδιολέσχης, ενώ έγινε σημαντική αναφορά στην συνεργασία για την ανάπτυξη κοινών δράσεων στα πλαίσια του εθελοντισμού και της Πολιτικής Προστασίας, για την πρόληψη, αντιμετώπιση και αποκατάσταση σε θέματα εκτάκτων αναγκών.


Η Ραδιολέσχη Έδεσσας επιτελεί έναν σημαντικό ρόλο στην ευρύτερη περιοχή και συμβάλλει τα μέγιστα σε περιπτώσεις καταστάσεων έκτακτης ανάγκης και καταστροφών με παρεμβάσεις αποκλειστικά προς όφελος του τόπου μας που αφορούν στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και του περιβάλλοντος και χωρίς κανένα άλλο κέρδος.


Από τους συμμετέχοντες στη σύσκεψη εκφράστηκε αμοιβαία στήριξη μέσα από διάφορες προγραμματικές συμπράξεις για μελλοντικές δράσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ