close search results icon

Γενικός Διευθυντής ΚΑΕ Ολυμπιακός: Θα είναι πάνω από 3.000 οι φίλαθλοί μας στο Βερολίνο

Πανευτυχής Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης. 

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία και στη Βαρκελώνη και ετοιμάζεται για το τρίτο σερί του Final-4, με τον ημιτελικό κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης να έχει οριστεί για τις 24 Μαϊου στις 22:00.

Πλέον, το μυαλό όλων είναι από τώρα στο Βερολίνο, εκεί όπου μετά από 12 χρόνια θα βρίσκεται και ο Παναθηναϊκός, με το σενάριο για ελληνικό «εμφύλιο» στον τελικό να είναι ανοιχτό!

Όπως δήλωσε ο πανευτυχής Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης, στην κάμερα της NOVA, το 20% των εισιτηρίων που πουλήθηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο έχει καταλήξει σε Έλληνες, με τον ίδιο να κάνει την εκτίμηση πως εκείνο το τριήμερο στο Βερολίνο, εντός της «Uber Arena» θα βρίσκονται πάνω από 3.000 φίλαθλοι των Πειραιωτών.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

«Θεωρώ πως η λέξη “εισιτήριο” θα είναι μαγική. Η ενημέρωση που έχουμε πως το 20% των εισιτηρίων έχουν πάει ήδη σε Έλληνες. Θα προσπαθήσουμε πολύ, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Θα κάνω μια πρόβλεψη, πιστεύω πως θα έχουμε πάνω από 3.000 φίλους του Ολυμπιακού. Θεωρώ πως οι οπαδοί θα μοιραστούν ανάμεσα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Φενέρμπαχτσε».

πηγή: indicator.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ