close search results icon

Η γιορτή του ποδοσφαίρου της Πέλλας

Η γιορτή του ποδοσφαίρου της Πέλλας

Με κάθε επισημότητα η ΕΠΣ Πέλλας διοργάνωσε την γιορτή του ποδοσφαίρου το βράδυ της Παρασκευής σε γνωστό κέντρο των Γιαννιτσών. 

Στην κατάμεστη αίθουσα του Κέντρου βρέθηκαν ποδοσφαιρικοι παράγοντες της Πέλλας , παλαίμαχοι,  εν ενέργεια ποδοσφαιριστές αλλά και προπονητές στέλνοντας το μήνυμα πως στην Πέλλα το ποδόσφαιρο είναι ένα ζωντανό κύτταρο της τοπικής κοινωνίας 

screenshot-20240426-231557-facebook-18DEC.jpg

Την γιορτή του ποδοσφαίρου τίμησε με την παρουσία του και ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Διονύσης Σταμενίτης, ο οποίος έδωσε ιδιαίτερη αίγλη στην εκδήλωση ενώ απεύθυνε και χαιρετισμό. 

fb-img-1714163241168.jpg

Ο κος Σταμενίτης με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει 


Σημαντικές προσωπικότητες του ελληνικού ποδοσφαίρου τιμήθηκαν και μας υπενθύμισαν ότι ο «βασιλιάς» των ομαδικών αθλημάτων μας έχει χαρίσει σπουδαίες στιγμές, έχει αναδείξει σπουδαίους αθλητές αλλά και ανθρώπους που προσφέρουν ανιδιοτελώς και αναδεικνύουν τον ελληνικό αθλητισμό! 


Με μεγάλη χαρά και τιμή βράβευσα τον διεθνούς φήμης διαιτητή Κύρο Βασάρα, η δράση του οποίου έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα. 


Συγχαρητήρια στην ΕΠΣ Πέλλας για τη διοργάνωση και την αναγνώριση στους ανθρώπους που έχουν προσφέρει και συνεχίζουν να προσφέρουν στον χώρο του ποδοσφαίρου.

fb-img-1714194818895.jpg

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής δήλωσε 

Ετήσια Γιορτή Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Σ. Πέλλας. Είχα την χαρά να τιμήσω έναν θρύλο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, και μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Ευρωπαικο Πρωταθλημα Ποδοσφαίρου το 2004.

Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο Στέργιο Αντωνίου, τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Πέλλας, καθώς και τα στελέχη όλων των ομάδων της Πέλλας, που μοχθούν,ξοδεύουν χρήματα και  χρόνο, ώστε να συνεχίσει να υπάρχει ποδόσφαιρο στην Πέλλα .


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ