close search results icon

Πέλεκυς στο Διαδίκτυο

Πέλεκυς στο Διαδίκτυο

Καλό μήνα φίλες και φίλοι.

Πρωτομαγιά σήμερα, η οποία δεν είναι αργία αλλά απεργία. Έτσι και εμείς απεργούμε αλλά δεν θα μπορούσαμε να μην είμαστε πιστοί στο ραντεβού της Τετάρτης.  Άλλωστε η συγκεκριμένη στήλη δεν είναι ειδησεογραφικη αλλά ένας άμεσος τρόπος επικοινωνίας μαζί σας.  Όπως το Facebook ένα πράγμα.

@μια που είπα Facebook θυμήθηκα τους ειδήμονες του Facebook.  Αυτούς δηλαδή που τα ξέρουν όλα και διαβάζουν ακόμη και τις σκέψεις των άλλων σε σημείο να πάνε μέχρι και στα Δικαστήρια για να συκοφαντούν, αρκεί να ικανοποιήσουν τον εγωισμό τους και να " πλήξουν"  τον αντίπαλο. Η αλήθεια όμως πάντα νικάει και η παρεξήγηση που οι ίδιοι δημιούργησαν λύθηκε. 

@ Για ειδήμονες του αθλητισμού έκανε λόγο ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας ζητώντας να μάθει το κόστος συντήρησης του ΔΑΚ Σκύδρας το οποίο έγινε χωράφι όπως ανέφερε.  Βέβαια δεν πήρε απάντηση. 

@Διάβασα ένα σχόλιο ενός χρήστη των social media, o οποίος απευθυνόμενος σε "πολιτικό" πρόσωπο της Πελλας εξέφρασε την απορία: " δύο δημοσιεύματα εντός δύο ωρών, είχες βοήθεια στην γραφή των κειμένων '


@πάντως οι αγρότες μας θα κάνουν καλή Ανάσταση μετά τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ και την πληρωμή των οικολογικών σχημάτων.  Η κυβέρνηση και η ηγεσία του ΥπΑΑΤ είναι δίπλα στους αγρότες και το αποδεικνύει. 

@γιαυτο και η ηγεσία του ΠαΣοΚ που πήγε να κατηγορήσει τον Λευτέρη Αυγενάκη δεν είχε την ανάλογη απήχηση από τον κόσμο.

@ενα ΠαΣοΚ που προσπαθεί να βρει τα πατήματα του χωρίς μεγάλη επιτυχία βέβαια μιας και είναι σταθερά στην 3η θεση ενώ και η Ελληνική Λυση το φτάνει. @Αν και στην Πέλλα είχαμε επισκέψεις ευρωβουλευτων με τα στελέχη του κόμματος να ανεβάζουν και φωτογραφίες όπως ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος 

received-980014197069440.jpeg

@τελος μιας που είναι Μεγάλη Εβδομάδα και έχουμε πολλές ακολουθίες βλέπω κάποιους που το παίζουν 'πορτιέρηδες" στις εκκλησίες. 

@Η Εκκλησία δεν είναι σπίτι κανενός αλλά είναι το σπίτι του Θεού. Έτσι ο καθένας μπορεί να πάει και να καθίσει όπου θέλει.  Μην κάνετε οπότε "αντιπολίτευση" της καρέκλας και της φωτογραφίας. 

Άλλωστε όπως λένε και οι ύμνοι της Αναστάσεως 

Η συγχώρεση της Ανάστασης είναι μία ευλογία μοναδική. Είναι ανακούφιση της ύπαρξης η οποία λέει το ΝΑΙ στον Αναστημένο Θεό και τον μοιράζεται με όσους συναντά και γνωρίζει. Είναι η υπέρβαση της φθοράς που η γεννημένη από τον θυμό κακία φέρνει και η χαρά της αγάπης που γλυκαίνει την καρδιά. Γιατί η Ανάσταση με την συγχώρεση δίνει απάντηση σε ό,τι θα συνεχίσει να μας ταλαιπωρεί: την αδυναμία να νικήσουμε τα πάθη και τον θάνατο.

Καλή Ανάσταση λοιπόν μακριά από τις κακίες γιατί από τον τάφο του Χριστού αναδύεται η Συγχώρεση και η Αγάπη. 

"Ειπωμέν και τοις μισουσι ημάς Χριστός Ανέστη"



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ