close search results icon

Κίνηση ματ στο Ριζό

Κίνηση ματ στο Ριζό

Κίνηση ματ για την Μαρία Παπαδοπουλου στο χωριό της το Ριζό, όπου ανακοίνωσε τον Φώτη Φαντιδη,  ο οποίος ανήκει σε μια από τις πιο μεγάλες οικογένειες του Ριζού.  

Ονομάζομαι Φαντίδης Φώτιος του Χαραλάμπου και σ αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές δηλώνω παρόν ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Ριζού! Πρώτη φορά υποψήφιος γεμάτος όρεξη για προσφορά ! 

Δεσμεύομαι και δηλώνω ότι με την εκλογή μου Ως Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ριζου θα παραχωρήσω τον μισθό του Προέδρου για Δωρεάν πρωινό στους μαθητές του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Ριζού !Η χορήγηση του δωρεάν πρωινού (μια τυρόπιτα ή ένα σάντουιτς) ,η χορήγηση του οποίου θα γίνεται μέσω εταιρίας catering μιας και στο Δημοτικό Ριζού δεν στεγάζεται κυλικείο !

Δεύτερον θα δημιουργήσουμε σύγχρονους χώρους άθλησης και επιπλέον παιδικές χαρές γιατί τα παιδιά του Ριζου δεν είναι παιδιά ενός κατώτερου Θεού !

Τρίτον θα επαναφέρουμε τον θεσμό του Αγροτικού Ιατρού !

Τέταρτον θα ενεργοποιήσουμε το Πνευματικό Κέντρο (μιας και είναι το δεύτερο κτίριο πολιτισμού του Δήμου Σκύδρας ) με πλειάδα εκδηλώσεων .

Πέμπτον η συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας καθώς και της δημοτικής οδοποιίας θα είναι από τις προτεραιότητες μας!

Έκτο καθαρισμός και διαμόρφωση του ποταμιού ώστε να θωρακίσουμε αντιπλημμυρικά το χωριό και ταυτόχρονα να προσφέρουμε ένα σημείο ευχάριστο περιπάτου στους χωριανούς και όχι μόνο !! 

Για τους παραπάνω αλλά και για πολλούς ακόμα λόγους ζητώ την ψήφο σας στης 8 Οκτωβρίου !!

«Αλλαγή Σκυτάλης» για τον Δήμο Σκύδρας !

Ψηφίζουμε για ένα Ριζό που μας αξίζει !!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ