close search results icon

Με το δεξί ο Απόλλων Κρυας Βρύσης

Με το δεξί ο Απόλλων Κρυας Βρύσης

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο Απόλλων Κρύας Βρύσης στον πρώτο από τους 6 αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Γ' Εθνική κατηγορία. Ο Α.Σ. Απόλλων 1960 αντιμετώπισε στην Χαλκιδική τον τοπικό Π.Ο. Μουδανίων, τον οποίο και νίκησε  με σκορ 1-2. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Απόλλωνα ήταν ο Ραφαήλ Γιαλλαμούδης.

Τα αποτελέσματα του 2ου ομίλου:

Ερμής Αμυνταίου - Αιγινιακός 0-1

ΙΕΚ Δέλτα - Κιλκισιακός 2-1

Π.Ο. Μουδανιών – Απόλλων Κρ. Βρύσης 1-2

Ρεπό: ΑΕ Αλεξάνδρειας

fb-img-1714371745488.jpg

Η ομάδα του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης με ανάρτηση της αναφέρει 

Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ – ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ 1 – 2

 

Πρώτο βήμα στον δρόμο για την Γ΄ Εθνική πέτυχε ο Απόλλωνας !


΄΄Άλλοι πάνε από δω άλλοι πάνε από εκεί και ο Απόλλωνας στην Γ΄ Εθνική΄΄ τραγουδούσαν οι φίλοι του Απόλλωνα μέσα στα Μουδανιά που κυριολεκτικά μετέτρεψαν σε Κρύα Βρύση το δημοτικό στάδιο Μουδανιών, με την δυναμική τους παρουσία οι 300 περίπου φίλοι των Πελλιωτών.

Και φυσικά ο Απόλλωνας δεν τους διέψευσε κατακτώντας μία ιστορική νίκη κάνοντας το πρώτο βήμα για τον πολυπόθητο στόχο της ανόδου στην Γ΄ Εθνική. 

Παρ΄ όλο τον αρχικό αιφνιδιασμό βρισκόμενος πίσω στο σκορ κατάφερε όχι απλά να γυρίσει το παιχνίδι αλλά να επιβληθεί σε αυτό, ενώ εάν ήταν λίγο ποιο τυχερός και ποιο προσεκτικός επιθετικά θα μπορούσε να έχει διαμορφώσει σε άλλες διαστάσεις του σκορ.

Μετά την ισοφάριση οι Απολλωνιστές πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο ενώ στο δεύτερο που πίεσαν περισσότερο οι Χαλκιδικιώτες διαχειρίστηκαν αρκετά καλά τον χρόνο και το παιχνίδι έχοντας μάλιστα και μία δύο καλές ευκαιρίες.

8ο θα γίνει μπαλιά από αριστερά μέσα στην περιοχή του Δομουκτσίδη, μετά από αδράνεια της άμυνας και ο Ματζίρης θα βρει την ευκαιρία με πλασέ να σημειώσει το 1 – 0.

Ισορροπώντας τον αγώνα στην συνέχεια ο Απόλλωνας και πολύ γρήγορα στο 16ο ο Πρασσάς θα μπει στην μεγάλη περιοχή και αποφεύγοντας με μία όμορφη προσποίηση τον αμυντικό που τον μάρκαρε θα του τραβήξει την φανέλα καταλογίζοντας αμέσως το πέναλτι ο διαιτητής. Ανέλαβε να το εκτελέσει ο Καράμπελας στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνίας του Τάμπου.

33ο ο Καράμπελας θα μπει στην μεγάλη περιοχή από αριστερά τε τα τετ με τον Τάμπο θα σουτάρει αποκρούοντας ο τερματοφύλακας των Μουδανιών, με την μπάλα να φτάνε στο ύψος της μεγάλης περιοχής απ΄ όπου ο έμπειρος Ταουσάνης με ψηλοκρεμαστό πλασέ θα στείλει την μπάλα στην κενή εστία σημειώνοντας το 1 – 2 .

76ο ο Γιόνδης θα φύγει στην πλάτη την άμυνας των Μουδανιών βρισκόμενος τε τα τετ με τον  Τάμπο πλασάροντας τον αλλά ο τελευταίος σωτήρια θα διώξει την μπάλα με τα πόδια .

90 ο Manolov θα δεχθεί δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα αποβάλλοντας τον με κόκκινη ο διαιτητής.

Η διαιτησίας του κ. Χορόζγλου (Δράμας), Ζαχαριάς (Καβάλας), Μπόλης (Γρεβενών) χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα 

Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ (ΑΚΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ): Τάμπος, Αθανασιάδης, Manolov, Spasic, Σμυρλής, Μαντζίρης, Ντούγκα, Βαγιωνάς, Κανάνι, Μαρνάρης, Κέντρος

ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ (ΒΟΤΑΡΗΣ Δ.): Δομουκτσίδης, ΠΛατσιώτας, Σέρα, Μαγγίζης, Γιαλαμούδης, Ξανθόπουλος, Καράμπελας, Χ΄΄αλεξιάδης (56ο Γιόνδης), Πρασσάς (80ο Τσερρίκου), Ταουσάνης (80ο Παπαδόπουλ ος Γ.) , Τζήμας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ