close search results icon

Necrophosis: Μία νέα ελληνική περιπέτεια τρόμου ετοιμάζεται να «ταράξει» τα νερά του gaming!

Το νέο παιχνίδι ελληνικής παραγωγής από την Dragonics Games. 

Η ελληνική παραγωγή δημιουργίας βιντεοπαιχνιδιών, Dragonis Games, κυκλοφόρησε ένα πρώτο δείγμα του νέου της παιχνιδιού, του Necrophosis, δίνοντας στην δημοσιότητα το πρώτο teaser trailer! Μετά την επιτυχημένες κυκλοφορίες των The Shore και Eresys, παιχνιδιών βαθιά επηρεασμένα από τα έργα του συγγραφέα φανταστικής λογοτεχνία τρόμου, H. P. Lovecraft, η ελληνική ομάδα φέρνει στο φως και έναν τρίτο τίτλο, εμπλουτισμένο με στοιχεία αυτής της φιλοσοφίας!

Μπορείτε να πάρετε μία πρώτη γεύση από το περιβάλλον του παιχνιδιού, παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο:

Στο Necrophosis, οι παίκτες βαδίζουν σε αλλόκοτα και σουρεαλιστικά τοπία, με το καθένα από αυτά να ξεχωρίζει χάρη στην μοναδική του αισθητική και το ξεχωριστό του σύνολο από απόκοσμους γρίφους και στοιχειωμένες οντότητες. Μάλιστα, η επιρροή της τέχνης του Πολωνού καλλιτέχνη, Zdzisław Beksiński, προσθέτει μια άγρια ομορφιά στο περιβάλλον, απογειώνοντας την συνολική εμπειρία του παιχνιδιού!

Αντλώντας έμπνευση από τίτλους τρόμου τα οποία ενθουσίασαν το κοινό, όπως το Scorn, το Necrophosis προσφέρει ένα μείγμα μοναδικής αφήγησης και φανταστικά λεπτομερών γραφικών, μετατρέποντας κάθε τοποθεσία σε ένα σκοτεινό ταξίδι!

screenshot-28-c4bNG.png

Καθώς η ανάπτυξη του παιχνιδιού συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς, η προσμονή για το Necrophosis αυξάνεται όλο και περισσότερο! Η Dragonis Games προετοιμάζει σύντομα την κυκλοφορία μιας σύντομης έκδοσης demo, δίνοντας την ευκαιρία στους παίκτες να ζήσουν μία μικρή δόση από την τρομακτική ιστορία και τους μυστηριώδεις χαρακτήρες του παιχνιδιού.

Το καθηλωτικό teaser trailer προϊδεάζει τους παίκτες για το τι θα συναντήσουν στο μαγικό αυτό κόσμο, υπόσχοντας να γοητεύσει τους λάτρεις του τρόμου και τους λύτες γρίφων!

screenshot-29-Ce0Mc.png


Για όσους ήδη έχουν γοητευτεί με την μοναδική αισθητική του Necrophosis, μπορούν να προσθέσουν το παιχνίδι στην λίστα επιθυμιών τους στο Steam, την πλατφόρμα στην οποία θα κυκλοφορήσει ο ελληνικός τίτλος, ώστε να λάβουν πρώτοι τις επερχόμενες ενημερώσεις σχετικά με την νέα εφιαλτική περιπέτεια της Dragonis Games!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ