close search results icon

Νίκος Πετρουλάκης: Να σταματήσει η ακρίβεια που “τσακίζει” τους Έλληνες!

Αναφέρθηκε και στο δυστύχημα των Τεμπών. 

Στο ζήτημα της ακρίβειας που επιμένει να “γονατίζει” τα ελληνικά νοικοκυριά αναφέρθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Βόλου ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της «Ελληνικής Λύσης», Νίκος Πετρουλάκης, τονίζοντας ότι είναι επιτακτική η μείωση του ΦΠΑ. «Εάν γίνει αυτό και οι εταιρείες θα αναγκαστούν να ρίξουν τις τιμές», είπε χαρακτηριστικά.

«Στις 15 του μηνός τελειώνουν τα λεφτά του Έλληνα. Αυτό δεν το βλέπουν οι κυβερνώντες και μας μιλάνε για την οικονομική πολιτική και τι ωραία παίρνουν τα ...αστέρια. Ο κόσμος δεν έχει να φάει και προσπαθεί να βγάλει τον μήνα» τόνισε ο Νίκος Πετρουλάκης.

Επιπλέον, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της «Ελληνικής Λύσης» αναφέρθηκε στο δυστύχημα των Τεμπών, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Στην Ελλάδα, η Δικαιοσύνη προχωρά με βήματα τραυματισμένης χελώνας και ακόμη δεν ξέρουν ποιος φταίει. Αν είναι δυνατόν να φταίει μόνο ο σταθμάρχης. Είναι δυνατόν έναν χρόνο και πλέον να προσπαθούν να κάνουν εξεταστική επιτροπή που να δικαιώνει τον τότε υπουργό και να μην κυνηγούν κανέναν απολύτως; Σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα θα είχαν παραιτηθεί όλοι και θα είχαν σταματήσει την πολιτική. Από τότε δεν γίνεται τίποτα απολύτως στον σιδηρόδρομο. Δεν φταίνε αυτοί που κυβερνούν;».

Παράλληλα, ο Νίκος Πετρουλάκης σημείωσε ότι εφόσον εκλεγεί στην Ευρωβουλή θα ζητήσει -μεταξύ άλλων- επίσπευση των διαδικασιών για την εύρεση των υπευθύνων της δολοφονίας των Τεμπών καθώς και αναλυτική ενημέρωση για το πού πήγαν, όπως τόνισε, τα χρήματα που διαθέτει η ΕΕ για τον σιδηρόδρομο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ