close search results icon

Ο Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος» υποδέχτηκε τον Βασίλη Πρατσινάκη στην Έδεσσα

Ο Βασίλης Πρατσινάκης και οι μουσικοί του είχαν εντάξει στο πρόγραμμά τους μερικά από τα πιο ωραία τραγούδια της σύγχρονης λαϊκής ανθολογίας.

Ο Βασίλης Πρατσινάκης είναι σπουδαίος ερμηνευτής και το απέδειξε στη συναυλία που έδωσε το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024, στην αίθουσα του Παρθεναγωγείου στην Έδεσσα, καλεσμένος του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος». Μαζί με τους μουσικούς Σάκη Κοντονικόλα, Αντώνη Κουμανδράκη, και Βαγγέλη Τσιόγκα, δημιούργησαν μια ξεχωριστή βραδιά, μέσα από γνωστές μελωδίες, ήχους και τραγούδια που μεγαλώσαμε μαζί τους. Σιγοτραγουδήσαμε σ΄ ένα πρόγραμμα με έντεχνα, λαϊκά αλλά και Κρητικά τραγούδια, καμωμένα με έναν ξεχωριστό τρόπο, που θύμιζε την μυστηριακή σκηνή των μπουάτ αλλά και τα φοιτητικά στέκια της Θεσσαλονίκης.

2-gnt5A.jpg

Ο Βασίλης Πρατσινάκης και οι μουσικοί του είχαν εντάξει στο πρόγραμμά τους μερικά από τα πιο ωραία τραγούδια της σύγχρονης λαϊκής ανθολογίας, σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με τα είδη και τις εποχές, με αποτέλεσμα την αρμονική συνεύρεση και την ισορροπημένη ακρόαση. Παρουσίασε με φρέσκο τρόπο τραγούδια της προσωπικής του επιλογής, και δημιούργησε μια παράσταση όπου συναντήθηκαν ο Θεοδωράκης με τον Λοϊζο και ο Ορφέας Περίδης με τον Ξυλούρη, ο «ηλεκτρισμός» με το λαούτο και το βιολί, οι παλιές με τις καινούργιες μελωδίες. Στο κλείσιμο της συναυλίας το τραγούδι «Αγρίμια και αγριμάκια μου» που τραγούδησε «α καπέλα» ενθουσίασε το κοινό που δεν σταμάτησε να χειροκροτά.

3-1.jpg

"Ευχαριστούμε θερμά τον Βασίλη Πρατσινάκη για την μαγική αυτή βραδιά καθώς και τους μουσικούς του. Ξεχωριστές ευχαριστίες και στον ηχολήπτη μας Δημήτρη Μπέλμπα", αναφέρει ο Σύλλογος σε ανακοίνωση του. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ