close search results icon

Οι 4 Αντιδήμαρχοι για τα έργα στον Νομό μας

Οι 4 Αντιδήμαρχοι για τα έργα στον Νομό μας

Η Τεχνική υπηρεσία κάθε Δήμου, μπορεί να χαρακτηριστεί ως " η καυτή πατάτα" που καλείται να διαχειριστεί ο αρμόδιος αντιδήμαρχος καθώς σε κάθε Δήμο ζητούμενο είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών με την δημιουργία έργων.

Στους 4 Δήμους της Πέλλας από την 1η Ιανουαρίου του 2024 έχουμε νέους αντιδημάρχους αρμόδιους για τα θέματα των τεχνικών υπηρεσιών, οι οποίοι καλούνται να διαχειριστούν τα έργα στους Δήμους τους. Ο λόγος για τους Κώστα Δεληγγιαννίδη,  Βαγγέλη Θωμά,  Τάσο Θεοδωρίδη και Γιώργο Μπόφτση. Το pellanews.gr κάνει μια σύντομη αναδρομή στις πρώτες ημέρες των νέων αντιδημάρχων. 

Κώστας Δεληγιαννίδης 

messenger-creation-1186fc2c-8a17-412e-941b-a05edaa9de1c.jpeg

Ο Κώστας Δεληγιαννίδης καλείται να διαχειριστεί τα έργα στον μεγαλύτερο Δήμο της Πέλλας. Ο ίδιος ως οικονομολόγος που είναι έχει μπροστά του ένα δύσκολο έργο αλλά και μια μεγάλη παρακαταθήκη από τον προκάτοχό του 

Βαγγέλης Θωμάς 

fb-img-1710515543150.jpg

Ο Βαγγέλης Θωμάς είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο μεγάλους νικητές στον Δήμο Έδεσσας.  Σε ηλικία μόλις 29 ετών αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους στις εκλογές του Οκτωβρίου ενώ έχει να διαχειριστεί ένα καυτό χαρτοφυλάκιο. Ο ίδιος από τους πρώτους μήνες της θητείας του είναι πανταχού παρών και έχει να επιδείξει πολλές δράσεις 

Άοκνος και ακούραστος ο Βαγγέλης Θωμάς προσπαθεί να λύσει προβλήματα τόσο της Έδεσσας όσο και των χωριών του Δήμου.

Τασος Θεοδωριδης (Τσερκέζος)

20240208-120048.jpg

Ο Τάσος Θεοδωρίδης είναι ο αντιδήμαρχος τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Αλμωπίας. Όπως και ο Βαγγέλης Θωμάς και ο Τάσος Θεοδωρίδης εκλέχθηκε πρώτος με τον συνδυασμό του στις πρόσφατες εκλογές ενώ από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του έχει σηκώσει μανίκια.  Ο Τάσος Θεοδωρίδης είναι ο αντιδήμαρχος που κλήθηκε να υλοποιήσει έργα πολλών εκατομμυρίων ευρώ στον Δήμο Αλμωπίας όπως είναι η ανάπλαση της Αριδαίας.

Ο Τάσος Θεοδωρίδης όντας ιδιαίτερα δημοφιλής στον Δήμο Αλμωπίας είναι ένας από τους πιο δραστήριους αντιδημάρχους της νέας δημοτικής αρχής. 

 Γιώργος Μπόφτσης 

screenshot-20240315-171149-facebook.jpg

Ο Γιώργος Μπόφτσης είναι ο νέος αντιδήμαρχος τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Σκύδρας.  Ο κος Μπόφτσης στην πρώτη του εμφάνιση ως υποψήφιος κατάφερε να εκλεγεί πανηγυρικά αλλά και πρώτος στον συνδυασμό του, αφήνοντας πίσω του παλιά στελέχη του συνδυασμού του και εν ενέργεια αντιδημάρχους. 

Ο Γιώργος Μπόφτσης ήταν αυτός που έφερε αέρα ανανέωσης στον συνδυασμό του και έδωσε φρεσκάδα και ώθηση στην δημοτική αρχή Σκύδρας.  Μάλιστα ενδεικτικό είναι πως στο λίγο διάστημα της θητείας του ο Γιώργος Μπόφτσης πραγματοποίησε μαζί με τον Λάκη Βασιλειάδη συναντήσεις σε υπουργεία στην Αθήνα για θέματα του Δήμου Σκύδρας.  Σίγουρα ο Γιώργος Μπόφτσης είναι ο αντιδήμαρχος που έχει να επιδείξει το πιο πλούσιο έργο.


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ