close search results icon

Σαββατοκύριακο στα γήπεδα της Πέλλας - γράφει ο Σάκης Καραμπάσης

Σαββατοκύριακο στα γήπεδα της Πέλλας - γράφει ο Σάκης Καραμπάσης

του Σάκη Καραμπάση

Βγήκε λοιπόν και το ζευγάρι του τελικού του κυπέλλου, καθώς θα αναμετρηθούν για το τρόπαιο Νησί και Κρύα Βρύση.

Το Σάββατο στο γήπεδο της Τραπεζούντας, το Νησί πέτυχε την νίκη έναντι του γηπεδούχου Εθνικού με 1-0, χάρη σε ένα τέρμα που πέτυχε στις αρχές του παιχνιδιού.

Την Κυριακή η Κρ. Βρυση, πιστοποιώντας τον τίτλο του φαβορί, συνέτριψε με το ευρύ 7-0 το Λυκόστομο και παράλληλα έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση για τα μπαράζ ανόδου για την Γ Εθνική.

Ο τελικός αναμένεται να πραγματοποιηθει το επόμενο Σαββατοκύριακο σε γήπεδο που θα ορίσει η αρμόδια αρχή.

Η Α΄ ερασιτεχνική είναι πλέον η μόνη κατηγορία που αγωνίζεται.

Το ΣΚ διεξήχθηκαν τα παιχνίδια της 24ης αγωνιστικής.

Στην Σκύδρα η γηπεδούχος ομάδα κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία στο τελευταίο λεπτό έναντι του Πρ. Ηλία στο γειτονικό ντέρμπι.

Το ισόπαλο αποτέλεσμα δίνει ενδιαφέρον για την κατάκτηση της πρωτιάς, καθώς μείωσε στους τρεις πόντους την διαφορά της Σκύδρας με την δεύτερη Καλη, όπου την επόμενη αγωνιστική παίζουν μεταξύ τους στο γήπεδο της Καλής.

Για τον Προφ. Ηλία η ισοπαλία πλέον του δίνει πολυ λίγες ελπίδες για την 4η θέση.

Ακόμη ένα τρίποντο για την Καλή στην δύσκολη έδρα της Λεπτοκαριας και παράλληλα ελπίζει στον τίτλο.

Μια νίκη επιπλέον πρόσθεσαν οι Αμπελειες που απ' ότι φαίνεται θα τερματίσουν τρίτοι, διατηρώντας λίγες ελπίδες για την 2η θέση.

Αγγλικό σκορ με πολλές ανατροπές στην αναμέτρηση Ν. Πελλα- Δυτικό. Έπειτα το τελικό σκορ, οι γηπεδούχοι ελλατωσαν τις ελπίδες παραμονής, ενώ το Δυτικό κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει την 4η θέση.

Σε παιχνίδι άνευ ενδιαφέροντος, το Δαμιανό πέτυχε το διπλό στην Ορμα και τέλος στο ντέρμπι της παραμονής, ο Μεγαπλάτανος πέτυχε σπουδαία νίκη επί του Πενταπλατανου και ανανέωσε τις ελπίδες για την παραμονή του.

Έτσι όπως δείχνει η όλη κατάσταση, μάλλον στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής Προμαχοι- Πενταπλατανος, ο ηττημένος θα υποβιβαστεί.

Πάντως η ουσία είναι ότι Ν. Πέλλα και Πενταπλατανος είναι σε δύσκολες θέσεις όσο αφορά την παραμονή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ