Στην τελική ευθεία με πίστη ανατροπής | PellaNews

Στην τελική ευθεία με πίστη ανατροπής

Αντίστροφα μετρούν στον Άρη για τον αγώνα ρεβάνς με τη Μόλντε. Οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν για την πρόκριση μετά το εις βάρος τους 3-0 στη Νορβηγία.

 

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα, ενώ άπαντες στο στρατόπεδο των κίτρινων πιστεύουν στην ανατροπή.

Η αποστολή του Σάββα Παντελίδη και των παικτών του είναι ιδιαίτερη, ωστόσο ο τεχνικός της οµάδας έχει αρχίσει να ξεκαθαρίζει στο µυαλό του ποιους θα παρατάξει το βράδυ της Πέμπτης.

Το σκεπτικό του λέει ότι θα γυρίσει τον σχηµατισµό σε 4-2-3-1, καθώς είναι πιο επιθετικογενές σε σχέση µε εκείνο που παρέταξε στο Μόλντε, δηλαδή το 4-3-3. Εκτός της  διαφαινόµενης παρουσίας του ∆εληζήση (ο Βέλεθ είναι τραµαυτίας), δεν θα αλλάξουν άλλα πρόσωπα στην άµυνα, σε σχέση µε τα προηγούµενα παιχνίδια. Οι περισσότερες αλλαγές θα συντελεστούν από τη µέση και µπροστά, από τη στιγµή που οι «κιτρινόµαυροι» θα αναζητήσουν το γρήγορο γκολ.

Στη µεσαία γραµµή, σίγουρη µοιάζει η παρουσία του Λούκας Σάσα και αναζητείται ο παρτενέρ του. Λογικά, ο Χαβιέ Ματίγια θα βρεθεί δίπλα του, γιατί µε αυτό τον τρόπο ο Αρης θα είναι πιο γρήγορος και πιο ποιοτικός στην προώθηση του παιχνιδιού. Αν πάλι προτιµηθεί ο Μίτζεν Μπάσα, τότε ο άξονας θα είναι πιο αµυντικογενής, πιο αργός και θα υστερεί στην καλή πάσα.

Ο Νικολά Ντιγκινί αναµένεται να βρεθεί σε ρόλο δεκαριού, στη θέση του ντεφορµέ Μάρτιν Τόνσο, ενώ στα αριστερά θέση θα πάρει ο Λάρσον, ο οποίος θα επιστρέψει στο αρχικό σχήµα µαζί µε τον Γιάννη Φετφατζίδη. Ο βραχύσωµος χαφ θα παίξει στη δεξιά πτέρυγα της επίθεσης, ενώ ο Μπράουν Ιντέγε θα παίξει στην κορυφή. Οι αλλαγές σε σχηµατικό και πρόσωπα αποτελούν µονόδροµο, προκειµένου οι “κιτρινόµαυροι” να διεκδικήσουν από νωρίς τα ηνία του µατς και να διεκδικήσουν την… ανατροπή.