close search results icon

Στη μάχη των Ευρωεκλογών ο Διονύσης Σταμενίτης

Δυναμική παρουσία σε Αρχάγγελο,  Περίκλεια και Νότια 

Στη μάχη των Ευρωεκλογών ο Διονύσης Σταμενίτης

Ο Διονύσης Σταμενίτης ξεκίνησε να δίνει την μάχη των Ευρωεκλογών για την Νέα Δημοκρατία.  Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην Ανατολική Αλμωπια και συγκεκριμένα σε Αρχάγγελο, Περίκλεια και Νότια όπου οι κάτοικοι του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή 

fb-img-1714279604441.jpg

Ο ίδιος αναφέρει με δήλωση του 

Αρχάγγελος - Περίκλεια - Νότια Αλμωπίας

Μαζί με καλούς φίλους στα χωριά της νότιας Αλμωπίας. Συζητήσαμε για τις φετινές παραγωγές και για τους προβληματισμούς που δημιουργούν στον αγροτικό κόσμο οι εναλλαγές των καιρικών συνθηκών.

Οι αγρότες μας τα τελευταία χρόνια έχουν ταλαιπωρηθεί από τις συνέπειες της κλιματικής κρίσης ενώ πιέζονται και από τις αυξήσεις των τιμών στην ενέργεια λόγω των γεωπολιτικών εξελίξεων. Γνωρίζουν όμως, ότι η Πολιτεία βρίσκεται δίπλα τους όλα αυτά τα 5 χρόνια που ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία είναι στο τιμόνι της χώρας.

fb-img-1714279614250.jpg


 
Πηγαίνοντας προς τις #Ευρωεκλογές είναι σημαντικό να αξιολογήσουμε ποιοι μπορούν να εκπροσωπήσουν τα συμφέροντα των Ελλήνων παραγωγών στην Ευρώπη. Ήδη η ηγεσία του #Υπουργείου_Αγροτικής_Ανάπτυξης_και_Τροφίμων, υπό τον Υπουργό Λευτέρη Αυγενάκη, δίνει τον αγώνα στα όργανα της #Ευρωπαϊκής_Ένωσης για μια #ΚΑΠ περισσότερο ευέλικτη, με μεγαλύτερα χρονικά περιθώρια για προσαρμογή στις περιβαλλοντικές πρακτικές ενώ έχουμε χτίσει ισχυρές συμμαχίες ώστε μαζί με τις υπόλοιπες χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου να πετύχουμε περισσότερα για τους παραγωγούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ