close search results icon

Στην κοπή της πίτας της ΠΕΔΚΜ ο Βαγγέλης Θωμάς

Στην κοπή της πίτας της ΠΕΔΚΜ ο Βαγγέλης Θωμάς

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΕΔΚΜ βρέθηκε ο Βαγγέλης Θωμάς, ο οποίος εκπροσώπησε τον Δήμο Έδεσσας 

fb-img-1707333572254.jpg

Ο ίδιος δήλωσε 

Με μηνύματα ενότητας και συνεργασίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην Θεσσαλονίκη η εκδήλωση κοπής της φετινής βασιλόπιτας στην ΠΕΔΚΜ, στην οποία παραβρέθηκα εκπροσωπώντας τον Δήμο Έδεσσας και τον Δήμαρχό μας Γιάννη Τσεπκεντζή.


Πολύ σημαντικές οι επαφές με Δημάρχους και συναδέλφους στην Κεντρική Μακεδονία, ενώ ανταλλάξαμε ευχές με όλους για μια δημιουργική θητεία με έργα και δράσεις προς όφελος των πολιτών.

Παράλληλα όμως ήταν η εναρκτήρια εκδήλωση για την πενταετή θητεία της τοπικής αυτοδιοίκησης που ξεκίνησε πριν από ένα μήνα περίπου και που, ναι μεν έχει μπροστά της προβλήματα και προκλήσεις, αλλά έχει και ελπιδοφόρες προοπτικές, όπως αυτή στον δήμο μας με την "αλλαγή σελίδας" που αποφάσισαν οι συνδημότες μας δίνοντας την ευκαιρία στην παράταξή μας να αφήσει την δημιουργική της "σφραγίδα".


Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε κλήρωση 5.000 ευρώ, στην οποία συμμετείχαν οι 38 δήμοι της ΠΕΔΚΜ. Ο τυχερός δήμος, ο οποίος κέρδισε τα 5.000 ευρώ ήταν ο δήμος Αλμωπίας.


Την εκδήλωση ευλόγησε ο μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, Βαρνάβας, ο οποίος μίλησε για τη σπουδαιότητα της συνεργασίας για το καλό όλων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ