close search results icon

Στην ομιλία του πρωθυπουργού ο Διονύσης Σταμενίτης

Δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Οικουμενικό Πατριάρχη 

Στην ομιλία του πρωθυπουργού ο Διονύσης Σταμενίτης

Στην ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Διονύσης Σταμενίτης.  Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης είναι άλλωστε ένας από τους κοντινούς ανθρώπους του πρωθυπουργού ενώ είχε την ευκαιρία να λάβει και την ευλογία του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ Βαρθολομαίου.

fb-img-1713293938392.jpg

Ο ίδιος δήλωσε 

Στην ομιλία του Πρωθυπουργού στην 9η διεθνή διάσκεψη "OUR OCEAN CONFERENCE 2024"

Την εκκίνηση του ειδικού Ταμείου Απανθρακοποίησης (Decarbonization Fund) για τα νησιά μας, με χρηματοδότηση από τα δικαιώματα του Ευρωπαϊκού Συστήματος Εμπορίας Εκπομπών, ανακοίνωσε σήμερα ο Πρωθυπουργός Kyriakos Mitsotakis

Το Ταμείο αυτό πρόκειται να χρηματοδοτήσει τη σύνδεση των νησιών μας με το ηπειρωτικό δίκτυο, την αποθήκευση ενέργειας και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, συμπεριλαμβανομένης της υπεράκτιας αιολικής ενέργειας. Ενώ θα συμβάλει στην κατασκευή δεξαμενών νερού πολλαπλών χρήσεων.

fb-img-1713293941326.jpg


 
Η κλιματική κρίση και η κρίση του Ωκεανού απαιτούν δράση, προσαρμογή, πρόληψη. Παράλληλα, χρειαζόμαστε πολίτικές που θα μετριάσουν τις επιπτώσεις που ήδη είναι εμφανείς και μας ταλαιπωρούν. Η Ελλάδα ήδη εφαρμόζει ένα μείγμα μέτρων για την επίτευξη και των δύο, και σε αυτόν τον δρόμο θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ