close search results icon

Στήριξη της Μαρίας Παπαδοπουλου στον σύλλογο Τριτεκνων

Πρόεδρος  Τριτεκνων:  βροντερή απουσία της Δημοτικής αρχής Σκύδρας 

Στήριξη της Μαρίας Παπαδοπουλου στον σύλλογο Τριτεκνων

Την στήριξη της στο Σύλλογο Τριτεκνων αλλά και την απουσία της Δημοτικής αρχής Σκύδρας επισήμανε με δήλωση της η υποψήφια Δήμαρχος Σκύδρας Μαρία Παπαδοπουλου 

fb-img-1696254238824.jpg

📍Στα πλαίσια των επισκέψεων μας στις εκδηλώσεις και τις δράσεις στην ευρύτερη περιοχή μας παρευρέθηκα το Σάββατο ως υποψήφια Δήμαρχος Σκύδρας με τον Συνδυασμό «Αλλαγή Σκυτάλης» με υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους στην εκδήλωση του Συλλόγου Γονέων τριών τέκνων επαρχίας Εδέσσης « ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ»

📌Με χαρά αποδέχθηκα την πρόσκληση από τον συντοπίτη μας Τσιτλακίδη Λάζαρο και τον πρόεδρο του συλλόγου Πουρτουλίδη Σταύρο ! 

📌Συνομιλήσαμε με το ΔΣ, τριτέκνους , φίλες και φίλους από τα παλιά ,αφουγκραστήκαμε τα προβλήματα του συλλόγου καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τρίτεκνες οικογένειες. Ανακοινώθηκε από την έδρα η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ την τελευταία δεκαετία παρα τις προσκλήσεις του συλλόγου κάτι που εμένα προσωπικά με λυπεί.. και δεσμεύομαι ότι θα ήμαστε παρόν ως «Αλλαγή Σκυτάλης» σε κάθε εκδήλωση του συλλόγου . 

📌Ως μέλος τρίτεκνης οικογένειας αντιλαμβάνομαι πλήρως τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια τρίτεκνη οικογένεια ..Και δεν σας κρύβω ότι είμαι ένα παραπάνω πιο ευαισθητοποιημένη με τα θέματα, τις δυσκολίες , τα εμπόδια κάποιες φορές και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τρίτεκνες οικογένειες ! 

Είναι ευλογία σ ένα σπίτι να υπάρχουν παιδιά , πολλά παιδιά και εμείς ως συνδυασμός «Αλλαγή Σκυτάλης» στο Δήμο Σκύδρας θα σταθούμε δίπλα σε κάθε οικογένεια !

·Ενίσχυση με εφάπαξ ποσό για κάθε νέο μέλος που γεννιέται στο Δήμο Σκύδρας 

·Ενίσχυση τέκνων δημοτών που εισήχθησαν στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας και η οικονομική τους δυνατότητα δεν το επιτρέπει «θα σπουδάσουμε όσα περισσότερα παιδιά μπορούμε»

·Κατάργηση τροφείων δημοτικών βρεφονηπιακών παιδικών σταθμών στις νέες οικογένειες και στις οικογένειες ειδικών κατηγοριών (τρίτεκνες, πολύτεκνες , μονογονεϊκές , ΑΜΕΑ )

·Κατάργηση Ανταποδοτικών Δημοτικών Τελών στις οικογένειες ειδικών κατηγοριών 

·Δημιουργία κοινωνικού φροντιστηρίου


📍Στις 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε για μια ισχυρότερη Σκύδρα! 

Ψηφίζουμε για τη Σκύδρα που μας αξίζει!

Ψηφίζουμε «Αλλαγή Σκυτάλης» για το Δήμο Σκύδρας !!

Ψηφίζουμε για ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΚΥΔΡΑΣ την ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ