close search results icon

Στους 4 της Ευρώπης ο θρύλος. .άλωσε την Πόλη

Στους 4 της Ευρώπης ο θρύλος. .άλωσε την Πόλη

Ο Ολυμπιακός πέτυχε χθες βράδυ μία ονειρική πρόκριση στην Πόλη, καθώς επικράτησε με 3-2 στη διαδικασία των πέναλτι της Φενέρμπαχτσε και πέρασε στα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ιστορική βραδιά για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι για πρώτη φορά βρίσκονται στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, καθώς επικράτησαν 3-2 στα πέναλτι της Φενέρμπαχτσε με ήρωα τον Τζολάκη που είχε τρεις αποκρούσεις και πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Conference League

Η τουρκική ομάδα επικράτησε 1-0 στην κανονική διάρκεια με το γκολ του Καχβετσί (11' / 3-3 συνολικό σκορ), το σκορ δεν άλλαξε ούτε στην παράταση, με τον Ολυμπιακό να προκρίνεται στα πέναλτι, κυρίως χάρη στις μεγάλες αποκρούσεις του Χανιώτη τερματοφύλακα.

photo-5841345167297200755-y-1-1-1068x680.jpg

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ώρα αποθέωσης στο Ελ. Βενιζέλος. Η αποστολή των μεγάλων νικητών της βραδιάς αναμένεται ν’ αφιχθεί στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 4:00 τα ξημερώματα.

Ωστόσο, από τις 04:00 τα ξημερώματα, πλήθος φιλάθλων των «ερυθρολεύκων» έχουν κατακλύσει τον εξωτερικό χώρο του αεροδρομίου και συνεχίζουν τη γιορτή χορεύοντας και τραγουδώντας για την αγαπημένη τους ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ