close search results icon

Τα Γιαννιτσά γιορτάζουν τον Άγιο Γεώργιο

Τα Γιαννιτσά γιορτάζουν τον Άγιο Γεώργιο

Τα Γιαννιτσά γιορτάζουν τον Άγιο Γεώργιο στον υπέρλαμπρο Ιερό Ναό του

fb-img-1714936295491.jpg

Το απόγευμα του Πάσχα τελέστηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός στον οποίο χοροστατήσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ Ιωήλ, ο οποίος απένειμε το οφικιο του Αρχιμανδρίτη στον π. Γεώργιο Σιδέρη

fb-img-1714936284314.jpg

Στον εσπερινό παραβρέθηκε και ο Δήμαρχος Πέλλας Στάθης Φουντουκιδης, ο οποίος μέσω του δελτίου τύπου του Δήμου αναφερθεί 

Πανήγυρις Αγίου Γεωργίου στα Γιαννιτσά και προσκύνηση του Ιερού Λειψάνου του

🔹 Στον Πανηγυρικό Εσπερινό της Αγάπης και του Αγίου Γεωργίου, που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης & Αλμωπίας κ. Ιωήλ, παραβρέθηκε την Κυριακή του Πάσχα, ο Δήμαρχος Πέλλας, Στάθης Φουντουκίδης μαζί με τους συνεργάτες του Αντιδημάρχους Δημήτρη Δαμασκούδη και Σίμο Φωστηρόπουλο, τον Δημοτικό Σύμβουλο Γιάννη Κουτούδη και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Γιαννιτσών, Διονύση Παροτσίδη.

🔹 Στα πλαίσια του εορτασμού τέθηκε σε προσκύνηση τμήμα του ιερού λειψάνου του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, το οποίο φυλάσσεται στον Ιερό Ναό.
Επίσης, χειροθετήθηκε Αρχιμανδρίτης ο πατέρας Γεώργιος Σιδέρης.

🔹 Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ευαγγελικό Ανάγνωσμα έγινε σε 6 γλώσσες (Ελληνικά -Εβραϊκά -Ρουμανικά -Αραβικά -Αγγλικά -Γαλλικά).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ