close search results icon

Τα ζώδια την Τρίτη 30 Απριλίου

Τα ζώδια την Τρίτη 30 Απριλίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα.


ΚΡΙΟΣ

Ο τρόπος που επικοινωνείτε είναι φουριόζικος και ως εκ τούτου δεν γίνεστε κατανοητοί. Θα υπάρξουν αρκετές παρεξηγήσεις αλλά και παρερμηνείες. Ευνοούνται ωστόσο μικρές μετακινήσεις, για οποιονδήποτε λόγο.

ΤΑΥΡΟΣ

Διεκδικείτε, δυναμικά, και πετυχαίνετε οικονομικές απολαβές από επενδύσεις. Εύνοια σε όσους εργάζονται στον τομέα του ανταγωνισμού. Σημαντικές νίκες στο κυνήγι συνεταιρισμών, συγχωνεύσεων και συνεργασιών. Επιτυχής ο οικονομικός απολογισμός σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Παίρνετε πολύ προσωπικά, «πατριωτικά», ό,τι κάνετε και αυτό μπορεί να μη σας βγει σε καλό. Κανείς δεν θέλει να σχετίζεται με κάποιον που δεν κρατάει το στόμα του κλειστό και τρέχει διαρκώς από το ένα μέρος στο άλλο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σας θυμώνουν η ζωή, οι άνθρωποι, οι συναναστροφές, η δουλειά, τα λεφτά, τα πάντα. Ενας διαρκής θυμός απέναντι σε όλα, όμως, ρίχνει τις ψυχικές σας αντοχές. Συνέλθετε και κρατήστε μια πιο αποστασιοποιημένη στάση προς όλους για να ηρεμήσετε.

ΛΕΩΝ

Αδίκως γίνεστε επιθετικοί απέναντι στους φίλους σας. Αισθάνεστε ότι όταν τους έχετε ανάγκη δεν είναι κανείς δίπλα σας και θυμώνετε; Να σκεφτείτε ότι όταν δεν τους είχατε ανάγκη, δεν αναρωτηθήκατε αν σας χρειάζονται εκείνοι. Γι’ αυτό τώρα μην περιμένετε τίποτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νιώθετε διαρκώς εκνευρισμένοι και δεν συγκεντρώνεστε στη δουλειά σας και στην καθημερινή σας ρουτίνα. Κάποιες φορές, αυτό αγγίζει το σημείο της υπερβολής και αυτό σας αποπροσανατολίζει εντελώς. Παρ’ όλα αυτά, διαθέτετε μεγάλη ψυχική αντοχή. Εκμεταλλευτείτε το.

ΖΥΓΟΣ

Επιθυμείτε διακαώς να φύγετε μακριά απ’ όλους και όλα. Το μυαλό σας τρέχει σε εξωτικούς προορισμούς, σε διακοπές. Πριν τα φορτώσετε όλα στον κόκορα, βάλτε ένα πρόγραμμα, γιατί έχετε υποχρεώσεις που δεν παίρνουν αναβολές. Ευνοούνται θέματα σπουδών αλλά και νομικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ζήλιες, κτητική συμπεριφορά και μεγάλη ανασφάλεια σας έχουν κυριεύσει και συμπεριφέρεστε άσχημα στον σύντροφό σας, που είναι το μόνο πρόσωπο που δεν φταίει. Αν καταφέρετε να τα μετριάσετε, όλα θα πάνε καλά, ειδάλλως σας περιμένει σφοδρή κρίση στις ερωτικές σχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν έχετε κουραστεί από τη δουλειά σας ή από τις «ατέλειωτες» υποχρεώσεις και θέλετε να ξεσπάσετε κάπου, σίγουρα δεν σας φταίει ο σύντροφος. Σταματήστε να επιτίθεστε κατά συνεργατών και συνεταίρων, αλλά συντρόφων. Ηρεμήστε και αφήστε να περάσει η ένταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Απαιτείτε πολλά από τους συνεργάτες σας. Τα πράγματα στη δουλειά δεν εξελίσσονται σύμφωνα με τα σχέδιά σας και αυτό σας θυμώνει και σας κάνει να τρέχετε ακόμα πιο πολύ, αλλά να τρέχετε και τους συνεργάτες σας όμως, κάτι που σίγουρα θα φέρει εντάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βρίσκεστε υπό το κράτος εντός ασυγκράτητου δημιουργικού πυρετού και κάνετε σχέδια, κάνετε όνειρα, προετοιμάζεστε για νέα ξεκινήματα. Ερχονται απ’ την άλλη μεριά καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας, ερωτεύεστε και ξεχειλίζετε από ενθουσιασμό και αισιοδοξία.

ΙΧΘΥΕΣ

Ανησυχία και ένταση στο χώρο του σπιτιού, ίσως και μετακόμιση. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις. Εντονα συναισθήματα για τους άντρες της οικογένειας και συμβουλές από τις γυναίκες σάς καθοδηγούν και σας βοηθούν στην καθημερινότητά σας.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ