close search results icon

Τα ζώδια την Παρασκευή

Τα ζώδια την Παρασκευή

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ;

ΚΡΙΟΣ

Η τύχη είναι με το μέρος σας. Θα αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, αλλά προσέξτε να μην

υπερβάλλετε και να μη γίνετε αλαζονικοί και υπερφίαλοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Διαφυλάξτε τα προσωπικά σας όρια μέσα στη σχέση, ειδάλλως θα πληρώσετε πολύ ακριβά το τίμημα των λαθών σας. Μπορεί, δε, να βιώσετε έναν δύσκολο και ανεπιθύμητο χωρισμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ακρίβεια στον γραπτό λόγο, ευχέρεια και περιεκτικότητα στον προφορικό θα είναι τα ατού σας, προκειμένου να κλείσετε τις πιο προσοδοφόρες και συμφέρουσες συμφωνίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κρούεται ο κώδωνας του κινδύνου για τις σχέσεις σας. Θα το βρείτε κυριολεκτικά αδύνατον να αποστασιοποιηθείτε από τη συναισθηματική ταύτιση με τον σύντροφό σας και αυτό τον πιέζει αφάνταστα. Προσγειωθείτε.

ΛΕΩΝ

Οργανωτικοί, με μέθοδο και πρόγραμμα, θα τακτοποιήσετε τις υποθέσεις σας, ενώ τα γραφειοκρατικά, διευθετούνται άμεσα, εύκολα και γρήγορα. Η τύχη είναι με το μέρος σας, εμπιστευθείτε την.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο προσωπικός σας μαγνητισμός, σε συνδυασμό με τη χροιά της φωνής σας, θα σας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με την επιτυχία. Σήμερα θα συναντήσετε πρόσωπα που είχατε καιρό να δείτε.

ΖΥΓΟΣ

Εμμονες ιδέες σάς κατατρέχουν και εξαντλείτε την πρακτικότητά σας και την ενέργειά σας σε υπόγειους και

ύπουλους σκοπούς. Επειδή πρόκειται να «αποκαλυφθείτε», προσέξτε πολύ τις υπόγειες δραστηριότητές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ταχύτητα στη σκέψη, στις κινήσεις, αλλά και αποφασιστικότητα και δυναμισμός είναι τα όπλα σας για να πετύχετε τη μέγιστη επιτυχία στις επιδιώξεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Συγκεντρωμένοι στους επαγγελματικούς σας στόχους δεν έχετε χρόνο για αισθήματα και έρωτες. Παρ’ όλα αυτά, θα είστε επικοινωνιακά άνετοι και εύκαιροι για να ανταλλάξετε ερωτικά μηνύματα και λόγια αγάπης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα διευθετήσετε εκκρεμότητες και θα τελειώσετε με υποθέσεις που χρονίζουν. Θα αξιοποιήσετε ένα παλαιό αντικείμενο για κέρδος, ίσως και να πουλήσετε το παλιό σας μεταφορικό μέσο για να πάρετε καινούργιο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κουρασμένοι ψυχολογικά, ίσως και σωματικά, δεν είστε σε θέση να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Κι έτσι, θα υπάρξει σοβαρή καθυστέρηση στα σχέδιά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε στη φάση να αρχίσετε να διατρέφεστε πιο υγιεινά. Μπορεί να ξεκινήσετε μια δίαιτα ή να αλλάξετε την

εμφάνισή σας. Οι σχέσεις στο προσκήνιο, προς ανάλυση και επίλυση των κακώς κειμένων.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ