close search results icon

Τα ζώδια την Πέμπτη

Τα ζώδια την Πέμπτη

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα.

ΚΡΙΟΣ: Νέος ενθουσιασμός εισέρχεται ακάθεκτος στη ζωή και την καθημερινότητά σας, απόρροια ενός μεγάλου μοιραίου έρωτα, ο οποίος έρχεται να σας ξαναδώσει το καρδιοχτύπι και τη συγκίνηση που μπορεί να σας λείπουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Οικογενειακές υποθέσεις στο προσκήνιο και εκκρεμότητες με τα περιουσιακά ή κληρονομικά που πρέπει να διευθετηθούν, θα σας κρατήσουν απασχολημένους το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η επικοινωνιακή σας δεινότητα είναι αυτή που θα κάνει τη διαφορά, σε ό,τι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σας θέματα. Πολλές συμφωνίες θα κλειστούν τηλεφωνικά, και πολλές επαφές θα φέρουν λύσεις στα προβλήματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο τρόπος που διαχειρίζεστε τα έσοδά σας είναι λίγο επιπόλαιος και αυτό μπορεί να σας κοστίσει. Πριν αγανακτήσετε ή στενοχωρηθείτε, καλό είναι να δώσετε λίγο περισσότερη προσοχή.

ΛΕΩΝ: Παίρνετε πολύ βαριά τα γεγονότα της ημέρας. Στενοχωριέστε με το παραμικρό και δείχνετε μεγαλύτερη ευαισθησία απ’ ό,τι χρειάζεται στα θέματα που προκύπτουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ψυχολογία σας βάλλεται από γεγονότα που δεν είναι στον έλεγχό σας να διευθετήσετε. Αυτό που σας εκνευρίζει ακόμα περισσότερο όμως, είναι το ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε ούτε τα συναισθήματά σας.

ΖΥΓΟΣ: Ανάμεσα σε φίλους θα βρεθείτε σήμερα και θα περάσετε όμορφα. Μέσα από τις παρέες και τις κοινωνικές συναναστροφές θα κάνετε πολλές και χρήσιμες γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εύκολα τακτοποιούνται ζητήματα που αφορούν στη δουλειά σας. Οι προσπάθειές σας αναγνωρίζονται από όλους και τυγχάνετε μεγάλης φήμης και αναγνωρισιμότητας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με ευκολία τακτοποιούνται γραφειοκρατικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με ασφαλιστικά ταμεία, τράπεζες, ακόμα και εφορίες. Ενα νομικό θέμα που παρουσιάζεται, έχει καλές πιθανότητες να επιλυθεί αμέσως.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αρκετός ο ερωτισμός και ο αισθησιασμός σας. Θα περάσετε αξέχαστες στιγμές με το ταίρι σας ή με τον ερωτικό σύντροφο της επιλογής σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάποιες σχέσεις, που δεν έχουν περάσει τις εξετάσεις του χρόνου και της καθημερινότητας, δυστυχώς, θα πρέπει να τελειώσουν. Μια συνεργασία που εδώ και καιρό κυνηγάτε, σήμερα κλείνει με θετικές προοπτικές.

ΙΧΘΥΕΣ: Ψυχοσωματικά προβλήματα, διαφόρων ειδών, παρουσιάζονται και σας αναστατώνουν. Χρειάζεται να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στον τομέα της υγείας σας. Να ξεκουράζεστε και να διατρέφεστε καλά.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ