close search results icon

Τα ζώδια την Τρίτη 16 Απριλίου

Τα ζώδια την Τρίτη 16 Απριλίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Τα οικονομικά σας είναι σε καλό δρόμο, υπάρχει ανοδική πορεία και έρχονται μικρά κέρδη που θα αυξήσουν το αίσθημα ασφάλειας και την αυτοπεποίθησή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Νέες ενδιαφέρουσες, αισθηματικής φύσεως γνωριμίες θα κάνουν τη ζωή και την καθημερινότητά σας πιο ενδιαφέρουσα και πιο συναρπαστική. Οι σταθερές σχέσεις ετοιμάζονται για επισημοποίηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ενα αίσθημα απελευθέρωσης σας κατακλύζει, που σας κάνει να θέλετε να ονειρευτείτε και να εκφραστείτε δημιουργικά. Θα οργανώσετε ένα ταξίδι, θα επιδιώξετε συναντήσεις με αγαπημένα άτομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υπαρξιακά ερωτήματα, ανησυχίες και σκοτεινές και μακάβριες σκέψεις πλημμυρίζουν το μυαλό σας και έχετε μεγάλη ανησυχία. Είναι καλύτερα να ασχοληθείτε με τις καθημερινές σας δραστηριότητες για να ξεφύγετε.

ΛΕΩΝ

Θα το βρείτε ιδιαίτερα δύσκολο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις χωρίς να συμβουλευτείτε τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Νιώθετε έντονη την ανάγκη να έχετε παρέα και φοβάστε τη μοναξιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υπάρχει ανάγκη για εντονότερη φροντίδα του οργανισμού σας. Κι αυτό είναι κάτι που σας κάνουν σαφές διάφορες μικροενοχλήσεις και ταλαιπωρίες υγείας.

ΖΥΓΟΣ

Ενας νέος έρωτας σας δημιουργεί μεγάλα πάθη. Ομως, κατακλύζεστε από αισθήματα ανασφάλειας, γίνεστε ζηλιάρηδες και κτητικοί και προσπαθείτε να ελέγχετε τον σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ενισχύεται η τάση σας να επιστρέφετε στο παρελθόν και τις αναμνήσεις σας. Είναι πολύ πιθανό να αναζητήσετε τις ρίζες σας και να θυμηθείτε τα παιδικά σας χρόνια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο,τι πληροφορία διοχετεύετε προς το περιβάλλον σας είναι βασισμένη σε προσωπικές εκτιμήσεις και μπορεί να μην είναι σωστή. Προσέξτε να διατηρείτε την αντικειμενικότητά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Απαγορεύονται οι οικονομικές επενδύσεις, οι αγορές και τα σοβαρά έξοδα, καθώς η σχέση σας με το χρήμα είναι παρορμητική και επομένως εσφαλμένη. Ξοδεύετε με βάση το ένστικτο και όχι τη λογική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Παίρνετε προσωπικά το κάθε τι, πιστεύοντας ότι όλα και όλοι περιστρέφονται γύρω σας. Κι όταν αυτό δεν γίνεται, αποζητάτε την προσοχή μεγαλοποιώντας τις ανάγκες σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Με μία ανεξήγητη ψυχολογική κόπωση σας βρίσκει η ημέρα. Νιώθετε μελαγχολικοί, άτονοι και κυρίως, ανασφαλείς. Γι’ αυτό και θα επιδιώξετε την απομόνωση από τον κοινωνικό περίγυρο.

eleftherostypos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ