close search results icon

Τέμπη: Προσφυγή από συγγενείς θυμάτων κατά της εισαγγελικής διάταξης

Η προσφυγή θα εξεταστεί από τον εισαγγελέα που θα εκδώσει την ανάλογη απόφαση, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Οι συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών κινούνται σε προσφυγή κατά της διάταξης της εισαγγελέως, η οποία απορρίπτει τη μηνυτήρια αναφορά τους κατά του τότε υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ, κ. Τριαντόπουλου, σχετικά με τη διαχείριση του σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

Η προσφυγή θα εξεταστεί από τον εισαγγελέα που θα εκδώσει την ανάλογη απόφαση, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο ημέρες, απολογήθηκαν στον Εφέτη Ανακριτή δύο στελέχη της ΕΡΓΟΣΕ από τα 16 συνολικά, στα οποία έχει ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διατάραξη της ασφάλειας συγκοινωνιών. Οι δύο, αφέθηκαν ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα. Την προσεχή Παρασκευή υπάρχει μία ακόμη απολογία κατηγορούμενου, ενώ την ίδια μέρα θα γίνει νέα δειγματοληψία στα χώματα που μεταφέρθηκαν από τον χώρο του δυστυχήματος.

Νωρίτερα, μια σοκαριστική καταγγελία έκανε ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του στην τραγωδία, ισχυριζόμενος πως την μοιραία ημέρα που έγινε το δυστύχημα, ο σταθμάρχης που είναι αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη, είχε καλέσει μια ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο.

Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή καταγγελία που ακούγεται για πρώτη φορά και η οποία δεν έχει επιβεβαιωθεί για την ώρα. Συγκεκριμένα, μιλώντας στo focus fm, ο κ. Πλακιάς αναφέρει τα εξής:

«Σας είπα δύο πράγματα που δεν γνωρίζει ο κόσμος. Ξέρουν αυτοί ότι ο σταθμάρχης είχε ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο; Αυτός που είναι στη φυλακή. Εκείνη τη μέρα ο σταθμάρχης είχε ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο. Πού είναι το παράξενο; Την έχεις δει τη φωτογραφία; Δες την για να καταλάβεις περί τίνος προσώπου πρόκειται… Πού τον έβαλαν αυτοί; Πολιτικό μέσο είχε».

Πηγή: ethnos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ