close search results icon

Θρίλερ με νεκρό βρέφος στη Βραύρωνα

Με τις έρευνες της αστυνομίας να είναι σε πλήρη εξέλιξη προς το παρόν δεν έχει ξεκαθαριστεί τι έχει συμβεί.

Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη στην περιοχή της Βραυρώνας, σχετικά με την εξαφάνιση βρέφους που κατά τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται πως κατέληξε σε κάδο απορριμμάτων.

Με τις έρευνες της αστυνομίας να είναι σε πλήρη εξέλιξη προς το παρόν δεν έχει ξεκαθαριστεί τι έχει συμβεί.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα πήγε χθες βράδυ στο νοσοκομείο με αιμορραγία και οι γιατροί είπαν ότι ήταν έγκυος, χωρίς όμως να προσδιορίσουν αν απέβαλε ή αν γέννησε κανονικά. Έπειτα από ενημέρωση των γιατρών, οι αστυνομικοί πήγαν στο ξενοδοχείο όπου διέμενε το ζευγάρι και φέρονται να διαπίστωσαν την ύπαρξη αίματος σε διάφορα σημεία του χώρου.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από την έρευνα στη γειτονιά που διαμένει το ζευγάρι εντοπίστηκε βίντεο που φέρεται να έχει καταγράψει τον πατέρα να πετάει αργά το βράδυ τσάντα με σκουπίδια.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν άλλη εκδοχή και συγκεκριμένα πως πρόσωπα που έμεναν και εργάζονταν στο ίδιο ξενοδοχείο με τους γονείς του βρέφους ανέφεραν την εξαφάνιση του και κατόπιν πήγαν εκεί οι αστυνομικοί.

Μέχρι τώρα πάντως δεν έχει βρεθεί το νεογνό, σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες, ενώ και οι γονείς του βρέφους έχουν τεθεί υπό κράτηση και εξετάζονται.

πηγή: efsyn.gr

κεντρική φώτο: Φωτογραφία αρχείου / EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ