close search results icon

100 κολωνάκια από τον σύλλογο Συμβαδί-ζω στον Δήμο Σκύδρας για τις ράμπες πεζοδρομίων

100 κολωνάκια από τον σύλλογο Συμβαδί-ζω στον Δήμο Σκύδρας για τις ράμπες πεζοδρομίων

Εγινε τις προηγούμενες ημέρες η παραδοση παραλαβή της δωρεάς από τον σύλλογο Συμβαδί-ζω 100 κολωνακίων οδοστρώματος στον Δήμο Σκύδρας. 

Το Δ.Σ. του συλλόγου αποφάσισε μέρος των εσόδων από τον πρόσφατο ετήσιο χορό του, να τα διαθέσει για σκοπούς που άμεσα έχουν όφελος στην τοπική κοινωνία. 

Έτσι λοιπόν τις επόμενες ημέρες, τα κολωνάκια θα τοποθετηθούν μπροστά στις ράμπες πεζοδρομίων καθώς και σε διαβάσεις, ώστε να μην εμποδίζεται από παρκαρισμένα οχήματα η διέλευση πεζών, αναπηρικών αμαξιδίων αλλά και γονιών με καρότσια. Το μέτρο αυτό δεν αναιρεί το αυτονόητο: ότι πρέπει από μόνοι μας να το σκεφτούμε και να μην παρκάρουμε στις ράμπες. Είναι όμως και μια "έσχατη" θα λέγαμε λύση, τουλάχιστον για τους κεντρικούς-πολυσύχναστους δρόμους. 

Τα κολωνάκια είναι εύκαμπτα, ύψους 75 εκ. και από κατάλληλο υλικό ώστε να μην προκαλεί ζημίες σε οχήματα, ενώ η ειδική ανάκλαση που έχουν τα κάνει διακριτά μέρα-νύχτα. 

Είναι μια ακόμη κίνηση του Συμβαδί-ζω, στα πλαίσια της φιλοσοφίας μας, ότι ο σύλλογος είστε ΕΣΕΙΣ, ότι η στήριξη σας είναι ανταποδοτική, ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να καταφέρνουμε όμορφα πράγματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ