close search results icon

12η Πεζοπορία Μ.Σ. Νεοχωρίου: Ραντεβού αύριο στο μονοπάτι προς το Σπήλαιο του Αγίου Στεφάνου

12η Πεζοπορία Μ.Σ. Νεοχωρίου: Ραντεβού αύριο στο μονοπάτι προς το Σπήλαιο του Αγίου Στεφάνου



Το Νεοχώρι ετοιμάζεται να υποδεχθεί αύριο, Κυριακή 1 Ιουνίου 2026, δεκάδες φίλους της φύσης και της πεζοπορίας, στο πλαίσιο της 12ης Πεζοπορίας που διοργανώνει ο Μορφωτικός Σύλλογος Νεοχωρίου.


Η καθιερωμένη πλέον δράση, που έχει εξελιχθεί σε θεσμό για την τοπική κοινωνία, θα ξεκινήσει από τον χώρο του Μορφωτικού Συλλόγου Νεοχωρίου, με ώρα συγκέντρωσης στις 08:30 και ώρα εκκίνησης στις 08:45. Προορισμός των συμμετεχόντων είναι το Σπήλαιο του Αγίου Στεφάνου (Αΐ Γιάννη), ένας τόπος ιδιαίτερης φυσικής και θρησκευτικής σημασίας για την περιοχή.


Η πεζοπορία ακολουθεί τα βήματα των προηγούμενων επιτυχημένων διοργανώσεων, οι οποίες κάθε χρόνο συγκεντρώνουν μικρούς και μεγάλους, προσφέροντας την ευκαιρία για επαφή με τη φύση, άσκηση και κοινωνική συναναστροφή. Αντίστοιχη μεγάλη συμμετοχή είχε καταγραφεί και στην περσινή διοργάνωση, η οποία ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο Αγίασμα του Αη Γιάννη. 


Οι διοργανωτές καλούν όλους όσοι αγαπούν το περπάτημα και τις φυσικές διαδρομές να συμμετάσχουν στην εκδήλωση, η οποία αναμένεται να προσφέρει όμορφες εικόνες και μοναδικές εμπειρίες μέσα στο φυσικό τοπίο της περιοχής.


Στον χώρο του τερματισμού θα υπάρχει πλούσιος μπουφές για όλους τους συμμετέχοντες, δίνοντας την ευκαιρία για ξεκούραση και ανταλλαγή στιγμών μετά την ολοκλήρωση της διαδρομής. 


Η 12η Πεζοπορία αποτελεί μία ακόμη πρωτοβουλία του Μορφωτικού Συλλόγου Νεοχωρίου για την ανάδειξη της τοπικής παράδοσης, της φυσικής ομορφιάς και της συλλογικότητας, στοιχεία που χαρακτηρίζουν διαχρονικά τις δράσεις του συλλόγου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ