close search results icon

17ος Διεθνής Μαραθώνιος: Αλλαγή διαδρομής από Πέλλα και Γιαννιτσά προς Θεσσαλονίκη

Ποια διαδρομή πρέπει να ακολουθήσουν οι οδηγοί τις ημέρες του Μαραθωνίου. 

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

Ο 17ος Διεθνής Μαραθώνιος "Μέγας Αλέξανδρος" πρόκειται να φέρει αλλαγές στην κυκλοφορία των οχημάτων από περιοχές της Πέλλας και φυσικά και τα Γιαννιτσά προς Θεσσαλονίκη.

Αντί λοιπόν οι οδηγοί να πηγαίνουν Θεσσαλονίκη από τη γνωστή Εγνατία οδό (διανύοντας την Παλιά Αγορά και όλη την κλασική διαδρομή), τώρα, πολύ απλά, θα πρέπει να ακολουθήσουν τη διαδρομή Γιαννιτσά-Αλεξάνδρεια-Νησέλι και έξοδος προς Εγνατία.

Άλλωστε, δεν θα είναι η πρώτη φορά και δεν γίνεται για κάποιον λόγο που μπορεί να υποτιμήσει ο πολίτης. Γίνεται εξαιτίας μίας πολύ σημαντικής και συμβολικής αθλητικής διοργάνωσης όπως ο Διεθνής Μαραθώνιος, που τιμά τη χώρα μας και τη Μακεδονία. Η ονομασία και μόνο "Μέγας Αλέξανδρος" είναι αρκετή για να μας συνετίσει και να κάνουμε δυο μέρες υπομονή, τιμώντας με το δικό μας τρόπο, αυτόν της κατανόησης, την εκδήλωση και τη σημασία της. 

Άλλωστε, τα στελέχη της Τροχαίας Πέλλας, όπως πάντα άλλωστε, θα βρίσκονται στα κατάλληλα σημεία, ούτως ώστε να καθοδηγούν ανάλογα και να κατευθύνουν τους οδηγούς, που ίσως το ξεχάσουν. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ