close search results icon

23χρονος έκλεψε 120 ευρώ και ξυλοκόπησε το θύμα του

Ο δράστης καταδιώχθηκε τόσο από τον παθόντα όσο και από διερχόμενο πολίτη.

Ένας 54χρονος έπεσε θύμα ληστείας από 23χρονο Βολιώτη, που τον ξυλοκόπησε και συνελήφθη χθες το βράδυ, από Αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. . Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τις βραδινές ώρες της 30.09.2022, στο Βόλο, από Αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε./Υ.Α. ΒΟΛΟΥ, συνελήφθη ημεδαπός 23 ετών διότι, κινούμενος πεζός και πλησιάζοντας τον επίσης κινούμενο πεζό παθόντα, από το πίσω μέρος, υπήκοο Αλβανίας 54 ετών, τον έριξε στο έδαφος και με τη χρήση σωματικής βίας (χτυπήματα με τα χέρια του και λακτίσματα), του απέσπασε από την τσέπη του παντελονιού του το χρηματικό ποσό των (120) ευρώ, καθώς επίσης και προσωπικά του έγγραφα, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. 

Ο δράστης καταδιώχθηκε τόσο από τον παθόντα όσο και από διερχόμενο πολίτη που αντιλήφθηκε το εν λόγω περιστατικό, ενώ Αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. /Υ.Α. Βόλου, προστρέχοντας άμεσα στο σημείο, εντόπισαν τον δράστη που είχε ακινητοποιηθεί από τους προαναφερόμενους. 

Ο δράστης οδηγήθηκε στην Υ.Α. Βόλου όπου και συνελήφθη, κατηγορούμενος για το αδίκημα της «Ληστείας», ενώ με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί ενώπιον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Βόλου. 

Το πορτοφόλι με το αναφερόμενο χρηματικό ποσό, παρελήφθησαν από τον παθόντα. Προανάκριση ενεργείται από την Υποδ/νση Ασφάλειας Βόλου.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ