close search results icon

2ο ΓΕΛ Έδεσσας: Παρουσία στην εκδήλωση «Καφές Αγάπης» του ΣΚΕΠ

2ο ΓΕΛ Έδεσσας: Παρουσία στην εκδήλωση «Καφές Αγάπης» του ΣΚΕΠ


Στην εκδήλωση «Καφές Αγάπης» που διοργάνωσε ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Έδεσσας και Περιχώρων (ΣΚΕΠ) συμμετείχε το 2ο Γενικό Λύκειο Έδεσσας, παρουσιάζοντας τις δράσεις του σχολείου και εκπροσωπώντας τη μαθητική κοινότητα με σύντομο χαιρετισμό.

Την παρουσίαση πραγματοποίησε ο μαθητής Γιώργος Παπαντονόπουλος, ο οποίος μετέφερε το μήνυμα του σχολείου και του μαθητικού συμβουλίου. Σύμφωνα με τον ίδιο, η συμμετοχή στην εκδήλωση αποτέλεσε μια σημαντική εμπειρία συνεργασίας και κοινωνικής προσφοράς.

fb-img-1765399363198.jpg


Η δήλωση του Γιώργου Παπαντονόπουλου

«Σήμερα είχα τη χαρά να παρευρεθώ στην εκδήλωση “Καφές Αγάπης” του ΣΚΕΠ, να παρουσιάσω τις δράσεις του σχολείου μας καθώς και να απευθύνω έναν σύντομο χαιρετισμό εκ μέρους του 2ου ΓΕΛ Έδεσσας και του μαθητικού μας συμβουλίου. Η παρουσία μας στην εκδήλωση ήταν ουσιαστική και ευχάριστη. Θέλω να ευχαριστήσω την πρόεδρο, κα. Δανάη Τριγωνακή, για τη θερμότητα με την οποία μας υποδέχθηκε και για τη σταθερή συνεργασία της, καθώς και την καθηγήτριά μας, κα. Μάντα, για την υποστήριξη που προσφέρει σε κάθε δράση μας. Ήταν μια όμορφη και ανθρώπινη εκδήλωση, και χαίρομαι που το σχολείο μας είχε παρουσία. Συνεχίζουμε με ακόμη περισσότερες δράσεις το επόμενο διάστημα, πάντα με διάθεση προσφοράς!»

Η εκδήλωση είχε έντονο ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα, με στόχο την ενίσχυση του έργου του ΣΚΕΠ και την προώθηση της αλληλεγγύης στην τοπική κοινωνία. Η συμμετοχή του σχολείου αποτέλεσε μια ακόμη ευκαιρία για τους μαθητές να καλλιεργήσουν κοινωνική συνείδηση και να στηρίξουν δράσεις με ουσιαστικό αντίκτυπο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ