close search results icon

3 διάφορες που θα κρίνουν τις εκλογές

3 διάφορες που θα κρίνουν τις εκλογές

Της Ραχήλ Αλεξανδρίδου*

Οι άνθρωποι της Πέλλας με γνωρίζουν περισσότερο ως επαγγελματία και φίλη και λιγότερο ως πολιτικό. Δεν περιμένουν επομένως από μένα ούτε μεγάλα λόγια ούτε εξαγγελίες χωρίς αντίκρυσμα. Νομίζω, μάλιστα, ότι για αυτό το λόγο με ψήφισαν στις πρόσφατες εκλογές: μου έδωσαν την έδρα του ΠΑΣΟΚ όχι για να παπαγαλίζω γενικολογίες αλλά για να κάνω τη διαφορά. Κρατείστε, λοιπόν, τις τρεις πιο σημαντικές διαφορές που πιστεύω ότι πρέπει να κρίνουν το αποτέλεσμα της κάλπης:

1. Καταρχήν ξεχάστε τον καυγά για το ποιος θα κάνει την καλύτερη αντιπολίτευση! Όταν ψηφίζουμε ένα κόμμα, ακόμα κι αν είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα κυβερνήσει την επόμενη μέρα, ψηφίζουμε την επόμενη κυβέρνηση, την κυβέρνηση που θέλουμε. Πάντα! Το ερώτημα, λοιπόν, της Κυριακής δεν είναι ποιος θα καταγγέλει σε ψηλότερους τόνους τον κύριο Μητσοτάκη, αλλά ποιος θα οδηγήσει τη δημοκρατική παράταξη στην εξουσία. Ο ΣΥΡΙΖΑ; Τον είδαμε!!! Το ΠΑΣΟΚ; Ξεκάθαρα, ναι!

2. Τους ανθρώπους που στέλνουμε στη Βουλή και στις θέσεις ευθύνης, τους θέλουμε πιστούς στην εντολή μας, πιστούς στο πολιτικό πρόγραμμα που μας παρουσίασαν, στις δεσμεύσεις τους απέναντι μας. Τι δεν θέλουμε; Να βάζουν την πολιτική τους επιβίωση πάνω από τα συμφέροντα μας, να είναι σήμερα εδώ και αύριο στο κόμμα που τους βολεύει! Ο ΣΥΡΙΖΑ μεγάλωσε με τέτοιους ανθρώπους, με την αυθάδεια του “αφού εγώ (θα) είμαι η εξουσία, όλα επιτρέπονται”. Απέναντι τους σήμερα ορθώνεται η συνέπεια, η προσωπική αφοσίωση, η τίμια πολιτική στάση. Ξεκάθαρα!

unnamed-91Frk.jpg

3. Η χώρα υποφέρει γιατί δεν έμαθε να παράγει αλλά να δανείζεται. Απλά πράγματα! Στα δύσκολα, εγώ, εσείς, ο κάθε Έλληνας πολίτης θα χρειαστούμε τους ανθρώπους που παράγουν, από τα τρόφιμα μέχρι τα αλουμίνιο και την υψηλή τεχνολογία που μπορούμε να εξάγουμε με σοβαρό κέρδος. Πρέπει να τους υποστηρίξουμε και αυτό δεν μπορούν να το κάνουν ούτε οι φιλελεύθεροι χρηματιστές της ΝΔ ούτε οι δήθεν επαναστάτες κρατιστές του ΣΥΡΙΖΑ. Το απέδειξαν ξεκάθαρα! Μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί κι εγώ θα είμαι πάντα αφοσιωμένη σ’αυτό το στόχο που ταιριάζει στην Πέλλα ακόμα πιο πολύ από άλλες περιοχές της χώρας.

Την Κυριακή που μας έρχεται σας ζητώ να πάτε στην κάλπη και να ψηφίσετε ΠΑΣΟΚ. Όχι για την ιστορία, όχι για την Αλεξανδρίδου, αλλά για το κοινό μας μέλλον. Όσοι από εμάς πιστεύουν στο κοινωνικό κράτος και στη δύναμη της Ελλάδας να στέκεται ανεξάρτητη στα πόδια της θα είμαστε εκεί. Περήφανοι για την αλήθεια που λέμε στο ελληνικό λαό και εγγυητές μιας καλύτερης Ελλάδας!

*εκλέχτηκε βουλευτής Πέλλας με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ