3ο ΓΕΛ Γιαννιτσών: Διάχυση του προγράμματος ERASMUS+ KA122 με θέμα «Προσεγγίζοντας την Ευρώπη μέσα από τυπικές και μη τυπικές μορφές μάθησης».
Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Τη Δευτέρα 16 Ιουνίου στις 11.00 π.μ., το 3ο ΓΕΛ Γιαννιτσών «Αικατερίνη Βαρελά» πραγματοποίησε τη διάχυση του προγράμματος ERASMUS+ KA122 με θέμα «Προσεγγίζοντας την Ευρώπη μέσα από τυπικές και μη τυπικές μορφές μάθησης».
Η διάχυση πραγματοποιήθηκε στο χώρο του 3ου ΓΕΛ Γιαννιτσών και κατά τη διάρκειά της οι συμμετέχοντες/ουσες ενημερώθηκαν για το περιεχόμενο αλλά και για την πολιτιστική πλευρά των σεμιναρίων που παρακολούθησαν οι συμμετέχουσες καθηγήτριες τόσο στην Μπολόνια όσο και στη Βαρκελώνη.
Στα σεμινάρια συμμετείχαν οι καθηγήτριες: Μαρία Πασχούδη (Δ/ντρια του 3ου ΓΕΛ), Κυριακή Σύρμαλη (καθηγήτρια φιλόλογος), Μαρία Κόιου (καθηγήτρια χημικός), Ντίνα Γαλαντάρη (καθηγήτρια φιλόλογος), Έφη Καράμαλη (καθηγήτρια φιλόλογος), Ευαγγελία Κυριαζή (καθηγήτρια φιλόλογος), Ελένη Τζιάλη (καθηγήτρια φιλόλογος) και Μαρία Τσιλίκα (καθηγήτρια φιλόλογος).


Δείτε κι άλλες φώτος:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Η Αντζελίνα Τζολί επιστρέφει στην κατασκοπεία
13 Αυγούστου 2025 -
Πώς οι Ρώσοι πούλησαν την Αλάσκα στους Αμερικανούς
13 Αυγούστου 2025 -
Φλώρινα: Διήμερη Ιερά Πανήγυρις για τον Δεκαπενταύγουστο
13 Αυγούστου 2025
ΣΧΟΛΙΑ