close search results icon

3ο ΓΕΛ Γιαννιτσών: Η καθαριότητα είναι...ολόκληρη αρχοντιά!

Καθηγήτριες και μαθητές δείχνουν ένα άλλο επίπεδο "παιδείας". 


stighmiotipo-othonis-2024-11-17-204435-hVZIa.png
ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Όταν η ενσυναίσθηση (αυτός ο καινούργιος, πλην καθοριστικός ως προσδιορισμός ευαισθησίας και συνέπειας) γίνεται πράξη, η παιδεία δείχνει ποιο πρέπει να είναι το "πρόσωπο" της, πέραν της μόρφωσης. 

Κι αυτό το παράδειγμα έδωσαν καθηγήτριες και μαθητές του 3ου Γενικού Λυκείου Γιαννιτσών. Με ποιον τρόπο; Την καθαριότητα που η παροιμία λέει πως είναι "μισή αρχοντιά". Ίσως και ολόκληρη αρχοντιά, θα συμπληρώναμε εναλλακτικά. 

1.jpg

Όπως αναφέρεται:

Καθαριότητα σε χώρους του σχολείου μας, εργαστήριο φυσικής, ντουλάπες εκθέσεων (μικροσυσκευών, φυσικής ιστορίας) από τις καθηγήτριες βιολογίας κ. Λάζου & χημείας κ. Κόιου και την κ. Αρσενία μαζί με τους μαθητές Καμπούρη Γιάννη, Γεωργιάδη Παναγιώτη, Κουλούδη Ηλία.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Καμπούρη Γιάννη, ο οποίος με μεγάλη προθυμία και επαγγελματική δεξιότητα στη διάρκεια ολόκληρης της σχολικής χρονιάς βοήθησε σε πολλές επιδιορθώσεις στο σχολείο μας!

Τι να πεις γι' αυτούς τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές; 

Νιώθουμε οτι ένα "μπράβο" είναι λίγο...

2.jpg
4.jpg







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ