close search results icon

8 χριστουγεννιάτικα δώρα που θέλει ένας λάτρης αυτοκινήτων

8 χριστουγεννιάτικα δώρα που θέλει ένας λάτρης αυτοκινήτων

Όσο οι γιορτές πλησιάζουν, είναι λογικό να σκεφτόμαστε τι δώρο θα κάνουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα και μπορεί να μας προβληματίζει αυτή η απόφαση για ορισμένα από αυτά. Οι άντρες γενικά είναι μια δύσκολη κατηγορία για δώρα, ειδικά αν δεν έχουν πολλά ενδιαφέροντα.

Αν, όμως, ο σύντροφός σου, ο πατέρας σου, ο αδερφός σου ή ένας φίλος σου λατρεύουν το αυτοκίνητό τους, το φροντίζουν και ενδιαφέρονται για ό,τι έχει να κάνει με αυτό, τότε δεν χρειάζεται να το σκέφτεσαι περισσότερο.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα Angelidis Pole Position θα βρεις τα πιο πρωτότυπα δώρα για τους λάτρεις των αυτοκινήτων που σίγουρα θα τον εντυπωσιάσουν και θα του δείξουν πόσο τον νοιάζεσαι!

Διακοσμητικά και προστατευτικά αυτοκόλλητα

Τα διακοσμητικά αυτοκόλλητα αυτοκινήτου βγαίνουν σε διάφορα σχέδια και μπορούν να απογειώσουν το στυλ του αυτοκινήτου, κάνοντάς το να δείχνει πιο σπορ. Και φυσικά, τα αυτοκόλλητα μπορούν να καλύψουν τυχόν γρατζουνιές, αναβαθμίζοντας έτσι την εμφάνιση του αυτοκινήτου.

Υπάρχουν και αντικρουστικά αυτοκόλλητα που χρησιμεύουν και ως προστασία στα ευπαθή σημεία του αμαξιού, όπως οι προφυλακτήρες και οι πόρτες. Αν ο καλός σου τρελαίνεται κάθε φορά που θα δει την ελάχιστη γρατζουνιά στο αγαπημένο του αυτοκίνητο, τότε θα εκτιμήσει αφάνταστα ένα διακριτικό αυτοκόλλητο που προστατεύει το χρώμα από τα χτυπήματα.

Καλύμματα αυτοκινήτου

kaluma-autokinhtoy.jpg


Λατρεύει τη γρήγορη οδήγηση και θέλει να το ζει κάθε φορά που πιάνει τιμόνι; Τότε, το κάλυμμα τιμονιού θα του καλύψει την ανάγκη για γρήγορη οδήγηση με ασφάλεια, αφού παρέχει υψηλό επίπεδο σταθερότητας στα χέρια, ενώ παράλληλα προστατεύει το τιμόνι από τον ήλιο και τη φθορά του χρόνου.
Το ίδιο επίπεδο προστασίας και αντιολισθητικής επιφάνειας παρέχει και το κάλυμμα ταμπλό, ενώ τα καλύμματα καθισμάτων είναι η ιδανική προσθήκη για άριστη σταθεροποίηση στη θέση οδήγησης και αναβάθμιση του εσωτερικού του αυτοκινήτου.

Αισθητήρας παρκαρίσματος

Το οδήγημα στην πόλη δεν είναι εύκολο και συχνά επιβάλλει να παρκάρουμε σε πολύ στενές θέσεις. Ακόμα και οι πιο έμπειροι οδηγοί δυσκολεύονται με αυτό το παρκάρισμα, με αποτέλεσμα να γρατζουνάνε ή να χτυπούν ελαφρά τους προφυλακτήρες.

Αυτό το πρόβλημα λύνεται εύκολα, απλά και οικονομικά με τον αισθητήρα παρκαρίσματος που αποτελεί ένα εξαιρετικό δώρο για όσους έχουν παλαιότερα αυτοκίνητα που δεν διαθέτουν αισθητήρες.

Αντικλεπτικό τιμονιού

antikleptiko-timoniou-min.jpg


Οι κλοπές αυτοκινήτων, ειδικά στα καινούρια, έχει γίνει πλέον μάστιγα. Και το πιο απογοητευτικό είναι ότι τα πιο φθηνά αυτοκίνητα που πωλούνται πολύ, τα κλέβουν ακόμα περισσότερο.

Το αντικλεπτικό τιμονιού είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης της κλοπής του αυτοκινήτου, αφού λειτουργεί κατά κύριο λόγο αποτρεπτικά. Παράλληλα, έχει και κατασταλτική λειτουργία, καθώς είναι κυριολεκτικά απαραβίαστο!

Μπάρα οροφής

bares-autikinitou-min.jpg

Αν θες να κάνεις στο αγαπημένο σου πρόσωπο ένα πολύ καλό δώρο που θα του αλλάξει τη ζωή, τότε η μπάρα οροφής ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Ειδικά αν πρόκειται για άτομο που πηγαίνει συνεχώς ταξίδια και έχει χόμπι, όπως σερφ ή σκι.

Απλώς, θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι η μπάρα είναι κατάλληλη για το συγκεκριμένο μοντέλο αυτοκινήτου, καθώς το καθένα έχει διαφορετικό τρόπο εφαρμογής της μπάρας στην οροφή του αμαξιού. Αυτό μπορείς να το κάνεις μέσω της εύχρηστης αναζήτησης στο ηλεκτρονικό κατάστημα, ώστε να αγοράσεις τη μπάρα που είναι σχεδιασμένη για το συγκεκριμένο μοντέλο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ