close search results icon

Α.ΜΟ.Σ. Σκύδρας: η αποτίμηση μιας μεγάλης διοργάνωσης

Α.ΜΟ.Σ. Σκύδρας: η αποτίμηση μιας μεγάλης διοργάνωσης

«Το να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς, σημαίνει να μη σταματάς ποτέ να προσπαθείς.»

Μετά από διοργανώσεις αγώνων motocross και scramble και έχοντας πάντα στο μυαλό μας το παραπάνω ρητό έπρεπε να προχωρήσουμε παρακάτω και να οδηγήσουμε το Αθλητικό μας Σωματείο σε «νέους» δρόμους..!!

Έτσι λοιπόν και με μεγάλη μας χαρά, δεχτήκαμε την πρόσκληση – πρόκληση για την ανάληψη διοργάνωσης ενός αγώνα για το Π.Π & το Κύπελλο Enduro για το 2022..

- Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022, έγραψε το πρόγραμμα αγώνων του Πρωταθλήματος Enduro της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε.

- Διοργάνωση : Α.ΜΟ.Σ.Σκύδρας

Οι ετοιμασίες βέβαια ξεκίνησαν αρκετό καιρό πριν και όλοι συσπειρώθηκαν γύρω από το σωματείο ώστε να παρουσιάσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, όπως άλλωστε έχει συμβεί και σε ΟΛΕΣ τις διοργανώσεις μας. Η εκτέλεση ενός αγώνα endure ο οποίος εκτείνετε σε απόσταση 50+ χιλιομέτρων είναι πολύ δύσκολο να ελεγχθεί και να αντιμετωπιστεί οτιδήποτε μπορεί να προκύψει , εάν δεν λειτουργήσουν όλα όπως πρέπει και αρμονικά. Έχοντας καταλήξει εξαρχής στην περιοχή που θα γινόταν οι ειδικές διαδρομές (ΠίσταMotocross–Παλιό Στρατόπεδο) είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια αρκετά μεγάλη δυσκολία η οποία έχει να κάνει με το ανάγλυφο της περιοχής μας το οποίο είναι πεδινό και εξ ορισμού «Flat» για τα δεδομένα ενός αγώνα Enduro ώστε να κάνουμε την απλή διαδρομή . Γνωρίζοντας όμως πολύ καλά την περιοχή και θέλοντας να κρατήσουμε τον αγώνα σε κοντινή απόσταση από την πόλη μας σχεδιάσαμε μια απλή διαδρομή ευχάριστη για όλους.

Το ParkFerme, τα Paddock και η Εκκίνηση φιλοξενήθηκαν στην Πλατεία Ελευθέριας (έναντι του Δημαρχείου) και στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως η οποία παρέμεινε κλειστή για την διέλευση λοιπών οχημάτων καθ’ όλη την διάρκεια του Αγώνα.. Ο τεχνικός και διοικητικός έλεγχος ξεκίνησε στις 4 το μεσημέρι του Σάββατου και μετά την βραδινή διακοπή του , ολοκληρώθηκε νωρίς την Κυριακή το πρωί . 58 Αθλητές με τις Μοτοσυκλέτεςτους βρέθηκαν στην γραμμή της εκκίνησης η οποίαδόθηκε στις 9 το πρωί της Κυριακής από την Δήμαρχό της Σκύδρας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, όλα κύλισαν ομαλά χωρίς σημαντικά απρόοπτα εκτός από λεπτομέρειες οι οποίες διορθώθηκαν σε ελάχιστό χρόνο από τα πάντα δραστήρια μέλη του σωματείου αλλά και από τους πολυάριθμους εθελοντές μας. Η περιοχή της Πίστα Motocross–Παλιού Στρατοπέδου, γέμισε με χρώματα από τις τέντες των αγωνιζομένων, τις ομάδες υποστήριξής τους, αλλά και από τους εκατοντάδες θεατές που παραβρέθηκαν για να δούνε από κοντά τις προσπάθειες των αθλητών για την επίτευξη του καλύτερου χρόνου, που θα τους έφερνε σε θέση “βάθρου” και θα τους έδινε τους πολυπόθητους βαθμούς για τη συνέχιση του πρωταθλήματος.

Με την κούραση της ημέρας αλλά με την ικανοποίηση ζωγραφισμένη στο πρόσωπο τους, είχαμε τον τερματισμό των αθλητών του Κυπέλλου περί ώρα 14:00 και των αθλητών του Πρωταθλήματος περί ώρα 15:00, με τους οποίους ολοκληρώθηκε με επιτυχία το αγωνιστικό κομμάτι. Τα διθυραμβικά σχόλια όλων των εμπλεκομένων ήταν για εμάς η καλύτερη επιβράβευση των κόπων και των προσπαθειών μας εξαφανίζοντας την συσσωρευμένη κούραση όλων των προηγούμενων ημερών.

Με την παρουσία των αρχών του τόπου μας αλλά και πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε στις 16:45 η απονομή των επάθλων στους νικητές όλων των κατηγοριών, καθώς και της Γενικής Κατάταξης του αγώνα μας.

Τέλος πρέπει να αναφέρουμε και όλους αυτούς που σε όλες μας τις διοργανώσεις είναι πάντα εκεί και μας στηρίζουν για να μπορέσουμε να διοργανώσουμε αγώνες “ Υψηλού επιπέδου”, όπως:

τον Αντιπεριφερειαρχη Ν. ΠΕΛΛΑΣ κ. ΙΟΡΔΑΝΗ ΤΖΑΜΤΖΗ όπου μαζί με την Δήμαρχο Σκύδρας κ. ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ αγκάλιασαν τη ιδέα μας και πραγματοποιήσαμε ένα αγώνα Υψηλού επιπέδου

Την Δ/ΝΣΗ ΔΗΜ. ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝ. ΜΕΡΙΜΝΑΣ και την κ. ΕΛΕΝΗ Α. ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ

Το Δασαρχείο Έδεσσας και την Προϊστάμενο κ. ΣΟΦΙΑ ΒΑΒΟΥΡΗ

Τους αντιδημάρχους κ. ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ και τον κ. ΜΕΓΑ ΜΗΧΑΗΛ

-Τον αστυνομικό διευθυντή Ν. ΠΕΛΛΑΣ κ. ΠΕΡΔΙΚΑΤΣΗ ΠΕΤΡΟ

Τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας ΔΟΥΜΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ και όλους τους Αστυνομικούς υπαλλήλους

Τον Ιατρό του αγώνα κ.ΛΕΚΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ

Την GSS SECURITY Αφοί Μπόφτση

Την τοπική κοινωνία Σκύδρας, τους χορηγούς μας συνολικά αλλά και τον καθένα ξεχωριστά, τους Εθελοντές

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Ειδικό τύπο για την κάλυψη του αγώνα και την προβολή του αγώνα και όλα τα καταστήματα της ευρύτερης περιοχής

Εκ μέρους της Α.ΜΟ.Σ.Σκύδρας, σας ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ ….


δελτίο τύπου Α.ΜΟ.Σ.Σ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ