close search results icon

Άδοξο τέλος για Τσιτσιπά στο Μόντε Κάρλο

Ο Φριτζ θα αντιμετωπίσει τώρα του Ρούμπλεφ. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο 3 στον κόσμο) ηττήθηκε με «κάτω τα χέρια» και ύστερα από 70 λεπτά αγώνα από τον Αμερικανό Τέιλορ Φριτζ (Νο 10) και περάτωσε την πορεία του στο Masters 1000 του Μόντε Κάρλο στα προημιτελικά, μετά από δύο συνεχείς τίτλους στο τουρνουά.

Στα ημιτελικά ο Φριτζ, που νίκησε για πρώτη φορά τον Τσιτσιπά ύστερα από τρεις ήττες, θα αντιμετωπίσει τον Ρώσο Αντρέι Ρούμπλεφ, ο οποίος νίκησε με 6-1, 7-6/5 τον Γερμανό Γιαν Λέναρντ Στρουφ.

Ο Φριτζ πήρε το πρώτο σετ πολύ εύκολα με 6-2 παίζοντας «μόνος» του, ενώ στο δεύτερο έκανε break στο 7ο game, προηγήθηκε 4-3 και παρότι ο Τσιτσιπάς απάντησε με δικό του break για το 4-4 δέχθηκε νέο πλήγμα στο σερβίς του (4-5), για να κρατήσει το δικό του ύστερα ο Αμερικανός και να φτάσει στη νίκη και την πρόκριση με 6-4.

Η ήττα θα κοστίσει στον Έλληνα πρωταθλητή, εκτός από την απώλεια του τίτλου και δύο θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη, καθώς την προσεχή Δευτέρα (17/4) θα υποχωρήσει στο Νο5 της ATP, βλέποντας τους Κάσπερ Ρουντ (Νο3) και Ντανιίλ Μεντβέντεφ (Νο4) να τον προσπερνούν.

πηγή: naftemporiki.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ