close search results icon

Άγ. Στέφανος Σκύδρας: υποδοχή Ιεράς εικόνος και Ιερού Λειψάνου Πρ. Προδρόμου & Βαπτιστού Ιωάννου

Άγ. Στέφανος Σκύδρας: υποδοχή Ιεράς εικόνος και Ιερού Λειψάνου Πρ. Προδρόμου & Βαπτιστού Ιωάννου


Το απόγευμα της Δευτέρας 1ης Αυγούστου 2022, στα πλαίσια της πανηγύρεως του Ιερού Ναού Αγίου Στεφάνου Σκύδρας πραγματοποιήθηκε η υποδοχή Ιεράς Εικόνος και των Ιερών Λειψάνων του Τιμίου Ενδόξου Προφήτου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου εκ της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κλαδοράχης Φλωρίνης στο προπύλαιο του Ιερού Ναού και στη συνέχεια τελέστηκε ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας θείου κηρύγματος.

agios-stefanos-panigiris-skydraagios-stefanos-skydra-panigiris18.jpg


Τον Μέγα Εσπερινό παρακολούθησε με ευλάβεια πλήθος κόσμου ενώ μεταξύ των επίσημων βρέθηκαν ο βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Λάκης Βασιλειάδης, η Δήμαρχος Σκύδρας κα Κατερίνα Ιγνατιάδου, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Χαρίτων Πορτοκαλίδης, ο πρόεδρος της ΤΚ Σκύδρας κ. Άκης Αντωνιάδης.

Επίσης πραγματοποιήθηκε λιτανεία στους δρόμους της πόλης.

agios-stefanos-panigiris-skydraagios-stefanos-skydra-panigiris7.jpg


Την Τρίτη, το πρωί, 2 Αυγούστου θα τελεστεί Όρθρος Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης & Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ

agios-stefanos-panigiris-skydraagios-stefanos-skydra-panigiris15.jpg

Υπενθυμίζουμε ότι ο ναός θα είναι καθημερινά ανοιχτός από τις 07:00 έως τις 11:30 το πρωί και από τις 05:30 έως τις 09:00 το απόγευμα για την προσκύνηση των πιστών έως της αναχώρησης της Ιεράς Εικόνας και του Ιερού Λειψάνου στις 12 Αυγούστου 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ