close search results icon

Άγνωστοι τρύπησαν τα ελαστικά 60 αυτοκινήτων - Σοκαρισμένοι οι ιδιοκτήτες

Άγνωστοι τρύπησαν τα ελαστικά 60 αυτοκινήτων - Σοκαρισμένοι οι ιδιοκτήτες

Τεράστια ταλαιπωρία για δεκάδες οδηγούς στη Ρόδο, οι οποίοι αντίκρισαν τα ελαστικά των αυτοκινήτων τους να είναι πλήρως ξεφούσκωτα. Κοντά στον εντοπισμό των δραστών οι αρχές.

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τις πρώτες πρωϊνές ώρες της  Κυριακής δεκάδες οικογένειες που διαμένουν στην περιοχή των Δασκάλων στην πόλη της Ρόδου, καθώς με το που ξύπνησαν είδαν τα ελαστικά των αυτοκινήτων τους να είναι σχισμένα.

Πρόκειται για μια υπόθεση που έχει σοκάρει τους πολίτες, οι οποίοι ενημέρωσαν αμέσως την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου και τον Εισαγγελέα Υπηρεσίας, όπως αναφέρει το εγχώριο Μέσο «Ροδιακή».

Κάτοικοι ανέφεραν ότι έχουν στην κατοχή τους βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας στις οδούς Δημ. Αναστασιάδη και Παπαθανάση, το οποίο δείχνει 4 άτομα, λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής 11/12, να κινούνται μέσα στο σκοτάδι και να τρυπούν τα λάστιχα των αυτοκινήτων.

Η πρώτη αποτίμηση από εταιρία οδικής βοήθειας που έγινε το πρωί της περασμένης Κυριακής κάνει λόγο για 60 οχήματα που υπέστησαν τις σοβαρές αυτές ζημιές.

Όπως αναφέρεται, οι αρχές έχουν αρκετά στοιχεία στα «χέρια» τους, και ως εκ τούτου βρίσκονται αρκετά κοντά στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, οι οποίοι προκάλεσαν ιδιαίτερα μεγάλες φθορές στα οχήματα.

Η Ασφάλεια της Ρόδου κάλεσε ιδιοκτήτες σπιτιών και επιχειρήσεων να προσκομίσουν πρόσθετο υλικό από κάμερες ασφαλείας, ώστε να συνδράμουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Πηγή: Rodiaki.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ