close search results icon

Άγρια δολοφονία στην Πάφο: Έπεσε σε αντιφάσεις ο 30χρονος – Τι έδειξε η νεκροψία στην 28χρονη

Άγρια δολοφονία στην Πάφο: Έπεσε σε αντιφάσεις ο 30χρονος – Τι έδειξε η νεκροψία στην 28χρονη

Ένας 30χρονος κατηγορείται ότι βίασε, στραγγάλισε και έριξε από τον γκρεμό την 28χρονη σύντροφο του Lesia Bykova, που φέρεται να αναζητούσε ασφάλεια στην Κύπρο, μακριά από τους βομβαρδισμούς στην Ουκρανία αλλά τελικά βρήκε τον θάνατο.

Ο άνδρας, ο οποίος οδηγήθηκε χθες το πρωί (13/3) ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Πάφου, το οποίο διέταξε την οκταήμερη κράτησή του, εξακολουθεί να αρνείται ότι δολοφόνησε την 28χρονη φίλη του. Συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζει, η άτυχη Lesya έπεσε στο κενό στην προσπάθειά της να βγάλει selfie, με τον ίδιο να προσπαθεί να τη σώσει, χωρίς επιτυχία. Ισχυρισμοί, βέβαια, οι οποίοι καταρρίπτονται από τα ευρήματα της νεκροτομής στο θύμα,, η οποία κατέγραψε κάταγμα υοειδούς οστού, πράγμα που υποδηλώνει στραγγαλισμό, καθώς και σημάδια ενδεχόμενης σεξουαλικής κακοποίησης.

Οι αντιφάσεις στην κατάθεσή του

Πάντως, στην κατάθεσή του ο 30χρονος ισχυρίστηκε ότι η 28χρονη μετά τη πτώση της είχε εγκλωβιστεί ανάμεσα στους βράχους, με τον ίδιο να προσπαθεί να τη βοηθήσει ανεπιτυχώς και το θύμα να καταλήγει στον πάτο του γκρεμού. Με αυτό τον τρόπο επιχείρησε να δικαιολογήσει τις εκδορές στο σώμα του. Ωστόσο, σύμφωνα με στοιχεία, είναι αδύνατο κάποιος να αναρριχηθεί και να καταρριχηθεί από το εν λόγω σημείο χωρίς ειδικό εξοπλισμό.

Ένα ακόμη στοιχείο που κίνησε υποψίες στους ανακριτές είναι ότι ο 30χρονος υπέδειξε τρία διαφορετικά σημεία από τα οποία έπεσε η 28χρονη. Σε ό,τι αφορά στον χρόνο που ειδοποίησε την Αστυνομία, ο 30χρονος έπεσε σε αντιφάσεις και είπε ότι το κινητό του δεν είχε μπαταρία. Πάντως οι Αρχές αναμένεται να ελέγξουν τα τηλεπικοινωνιακά του δεδομένα και να λάβουν καταθέσεις από φιλικά και οικογενειακά πρόσωπα, με τον ίδιο επί του παρόντος να κρατά το στόμα του κλειστό αναφέρει το alphanews.live.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ