close search results icon

Αγιασμός σε λεωφορείο στη μνήμη του Άλκη

Αγιασμός σε λεωφορείο στη μνήμη του Άλκη

Το απόγευμα του Σαββάτου 8 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στη Βέροια εκδήλωση για την μνήμη του Άλκη Καμπανού στον αύλειο χώρο του 8ου Δημοτικού Σχολείου - Ειδικού Σχολείου.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε Αγιασμό από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα για το λεωφορείο του Συλλόγου ΜΑμΑ (Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό) που είναι αφιερωμένο στην μνήμη του αδικοχαμένου 19χρονου που έπεσε θύμα οπαδικής βίας πριν από λίγους μήνες στη Θεσσαλονίκη. Μια προσπάθεια που ξεκίνησε από την ίδια του την μητέρα Μελίνα Κακουλίδου και υλοποιήθηκε με τη βοήθεια γνωστού τηλεοπτικού σταθμού και την οικονομική ενίσχυση απλών πολιτών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα . Με σύνθημα: «Πάμε βόλτα τα όνειρά μας με τον Άλκη» το βανάκι του ΜΑμΑ θα πραγματοποιεί εκδρομές και βόλτες για τα παιδιά της ΜΑμΑ με συνοδό τον Άλκη, η μορφή του οποίου είναι αποτυπωμένη στην εξωτερική επιφάνεια του λεωφορείου.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί των επισήμων, προβολή βίντεο και καλλιτεχνικό πρόγραμμα που επιμελήθηκε η Αρχιμουσικός Ελένη Αναγνώστου. Στο τέλος αφέθηκαν συμβολικά 19 χρωματιστά μπαλόνια στον ουρανό, όσα και τα χρόνια του αδικοχαμένου Άλκη.


Σε ανάρτησή της η Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό αναφέρει τα εξής:


«Άλκη μας νίκησες. Και θα συνεχίσεις να νικάς για πολλά χρόνια ακόμη επιβεβαιώνοντας σε όλους, ότι στο τέλος το καλό πάντα νικά και θριαμβεύει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τις πονεμένες μανούλες του συλλόγου ΜΑμΑ . Καλή αντάμωση αγόρι μας γλυκό, μέχρι τότε ας συνεχίσουμε με οδηγό εσένα να νικάμε το κακό».

ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ