close search results icon

Αγροδυναμική Αλμωπίας: όλα τα νέα δεδομένα για τη ΝΕΑ ΚΑΠ-σημαντικές πληροφορίες για Σχέδια Βελτίωσης και ΟΣΔΕ

Αγροδυναμική Αλμωπίας: όλα τα νέα δεδομένα για τη ΝΕΑ ΚΑΠ-σημαντικές πληροφορίες για Σχέδια Βελτίωσης και ΟΣΔΕ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της επιστημονικής ημερίδας που διοργάνωσε η ΑΓΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ την περασμένη Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο της Αριδαίας. Η ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα αποδεικνύει περίτρανα το ενδιαφέρον του αγροτικού κόσμου για τα νέα δεδομένα που έρχονται με τη ΝΕΑ ΚΑΠ και οι καλεσμένοι ομιλητές της ΑΓΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ μετέφεραν, εξήγησαν και συζήτησαν με τον καλύτερο τρόπο όλες τις εξελίξεις.

agrodinamiki-neakap-pellanews20230201-192215.jpg
Συντονιστής της ημερίδας ο κ. Νούσκας Κώστας εκπρόσωπος της Αγροδυναμικής Αλμωπίας
Η ΝΕΑ ΚΑΠ είναι γεγονός και τρέχει από την 1η Ιανουαρίου του 2023 αλλά πολλές είναι οι λεπτομέρειες που πρέπει να διευκρινιστούν. Ωστόσο όπως ξεκάθαρα τονίστηκε στην ημερίδα ο αγρότης παραγωγός και κτηνοτρόφος πρέπει να καταλάβει ότι μπαίνει πλέον σε μια διαφορετική περίοδο με τις φιλοπεριβαλλοντικές δράσεις να είναι στο επίκεντρο επηρεάζοντας άμεσα τόσο τις εργασίες όσο και τις οικονομικές απολαβές από τα Ευρωπαϊκά ταμεία.
agrodinamiki-neakap-pellanews20230201-200755.jpg
Πολύ σημαντικές πληροφορίες από το μέλος της ομάδας στρατηγικού σχεδιασμού της ΚΑΠ Μενέλαο Γαρδικιώτη
Τόσο οι ομιλητές όσο και η ΑΓΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ επισήμαναν στον αγροτικό κόσμο ότι από δω και πέρα πρέπει να σκεφτούν πολύ σοβαρά τον τρόπο με τον οποίο θα εξελίξουν τις επιχειρήσεις τους χτίζοντας ουσιαστικά από τώρα το μέλλον τους.

agrodinamiki-neakap-pellanews20230201-192439.jpg
Η σύμβουλος αναπτυξιακών και αγροτικών προγραμμάτων και υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Πέλλα Κική Παπαδάκη

Ο κ. Νούσκας μάλιστα κλείνοντας την πολύ επιτυχημένη ημερίδα δεν ξέχασε να στείλει το μήνυμα προς τους αγρότες να ξεκινήσουν από νωρίς και με πολύ μεγάλη προσοχή την φετινή συμπλήρωση του ΟΣΔΕ.

agrodinamiki-neakap-pellanews20230201-211438.jpg
Διοργανωτές και ομιλητές

Παρακολουθήστε μέσα από την κάμερα του pellanews.gr τα πολύ σημαντικά δεδομένα που ειπώθηκαν στην επιστημονική ημερίδα της ΑΓΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ με καλεσμένους τη σύμβουλο αναπτυξιακών και αγροτικών προγραμμάτων Κική Παπαδάκη, τον πρώην πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Βασίλη Έξαρχο, και το μέλος της ομάδας στρατηγικού σχεδιασμού της ΝΕΑΣ ΚΑΠ 2021-2027 κ. Γαρδικιώτη Μενέλαο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ