close search results icon

Αγροτικός Σύλλογος Δήμου Πέλλας: Ξεκινούν νωρίτερα οι..."χαιρετισμοί" του Πάσχα στον Πλατανότοπο Γιαννιτσών

Πρώτη κίνηση κινητοποίησης, προφανώς "προειδοποιητικά" για τη συνέχεια. 

Αγροτικός Σύλλογος Δήμου Πέλλας: Ξεκινούν νωρίτερα οι..."χαιρετισμοί" του Πάσχα στον Πλατανότοπο Γιαννιτσών

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

Συνεχείς κινήσεις προς την κατεύθυνση να τρέξουν τα καυτά ζητήματα που απασχολούν τους αγρότες,  πραγματοποιεί ο Αγροτικός Σύλλογος Δήμου Πέλλας.

Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες του pellanews.gr, οι αγρότες των Γιαννιτσών, δια του Πρόεδρου τους Γιώργου Σιδηρόπουλου και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, έχουν ξεκινήσει μία πρώτη επαφή με τους Βουλευτές της Πέλλας, συναντήσεις που πλέον υπάρχει η δυνατότητα να γίνονται στον χώρο των γραφείων του Συλλόγου.

agrotes-K1esE.jpg
Ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Πέλλας Γιώργος Σιδηρόπουλος

Από εκεί και έπειτα, επειδή οι συναντήσεις δεν φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα της διεκπεραίωσης των θεμάτων που τους αφορούν, πρόκειται να προχωρήσουν σε μια πρώτη μορφή διαμαρτυρίας, με την παρουσία τρακτέρ σε μία εκ των εισόδων-εξόδων των Γιαννιτσών και συγκεκριμένα στον χώρο του Πλατανότοπου.


Οπότε, οψόμεθα για τις περαιτέρω εξελίξεις, τόσο σε πολιτικό επίπεδο και τους χειρισμούς των Βουλευτών της Πέλλας, με πιέσεις προς την κεντρική ηγεσία και με έμφαση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, όσο και για τις περαιτέρω κινήσεις των αγροτών, που βλέπουν οτι πολλά εκ των θεμάτων τους κωλυσιεργούν, άλλα δεν προχωρούν και κάποια ούτε καν τίθενται, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.  

Φαίνεται οτι οι..."Χαιρετισμοί" του Πάσχα ξεκινούν πολύ νωρίτερα, αλλά όχι από την Εκκλησία, από τους αγρότες...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ